Kuigi suvi on üsna heitlik olnud, on “Laulge kaasa” kontserdid Eesti eri nurkades suurest vihmast pääsenud, kirjutab ajakiri Nädal.

“Imaveres oli tõesti nii külm, et hoolitsevad kohalikud tõid mulle kootud keebi, et ma haigeks ei jääks,” on Reet Linna hoolitsuse eest tänulik. Saatejuhi sõnul on sel aastal kulgenud “Laulge kaasa” kontserdid erakordselt hästi. “Ilmataat on meid hoidnud ja pean ütlema, et tulgu taevast või tulist tõrva, laulmata ei jää. Eesti rahvas on laulurahvas. Ehk on rahvast ja sõbralikkust seetõttu nii palju, et ütlesime, et teeme saadet “Laulge kaasa” viimast korda, kes teab,” mõtiskleb Linna.

ERRi juhtkond oli Reedale igatahes öelnud, et kindlasti ei jää see aasta saatele viimaseks. “Protestikirju on tulnud päris palju,” teab saatejuht. Sel suvel toimub veel kaheksa “Laulge kaasa” kontserti. Eraldi rõhutab Linna 2. augustil Viljandimaal Paistus toimuvat kontserti. Siis möödub kümme aastat Tarmo Pihlapi surmast ja kontserdil esitatakse Pihlapi poolt popiks lauldud lugusid.