Ansambel  PS Troika käis “Nurgakivis” näitamas oma sisustusoskusi. Bändi peamehe Allan Sarri enda kodu on pigem praktiline, mitte sarnane ajakirjade klantspildiga.

PS Troika põhimees Allan Sarri on kogu elu olnud n-ö korteriinimene, kellel oma maja ja maakodu pole olnud. “Lapsepõlvesuved olen Põltsamaa lähedal maal veetnud ja pärit olen ka peaaegu maalt, Püssi alevikust, mis nüüd on linn. Praegu elan linnaservas, kust rabaäärse metsani on 300 meetrit. Mul on seal rohkem “maad” kui mõnel, kes elab põllu peal karbis. On männimets ja terviserajad,” selgitab Allan.

Nagu ta on rahul oma koduga, on ta rahul ka muusiku eluga. PS Troikat kutsutakse esinema ja see on ju kõige tähtsam. “Inimesed on peol heas tujus. Mõnikord on kahju ära tulla, et pead naasma argihallusesse,” ütleb Allan. “Kõrtsuomanikud räägivad, kui halvasti kõik on, aga rahvas pidutseb rõõmsamalt kui headel aegadel. See pidi olema vana nõks, et mida raskem elu on, seda positiivsemate emotsioonidega seda püütakse unustada.”

“Nurgakivi” suveturniiril osalemine oli PS Troika jaoks algul midagi avantüüri taolist. Tegelikult läks neil hästi, sest kolmikut Allan Sarri, Tanel Sarri ja Riho Rausma näeb sel turniiril rohkem kui üks kord.

Refereeritud artikli täisteksti loe ajakirjast Nädal