Annely Peebo ja Noorkuu ühiseid jõulukontserte saab kuulata sel aastal üle Eesti. Kontserdid toimuvad nii Jõhvis, Pärnus, Tartus kui Tallinnas 14-19. detsembrini.

Ainulaadse koosseisu idee sündis juba aastaid tagasi kui selgus, et Annely Peebole meeldib noorte meeste ansambel “Noorkuu”. Teisalt pole “Noorkuu” juba aastaid jõulukavaga esinenud ning nüüd on aeg ennast jälle näidata. Kontsertidel on kaastegev pianist Marko Martin.

Nii Annely Peebo kui “Noorkuu” ootavad esmakordset lavalist kohtumist suure põnevusega. “Meil on suur au laulda koos paljude lemmiku ning rahvusvaheliselt hinnatud Annely Peeboga. Jõuluaeg seob inimesi tavapärasest rohkem ning nii loodame meiegi oma kavaga ühendada parimad mõtted inimeste südameis, et möödunud aastale tagasi vaadata”, ütleb Martti Meumers Noorkuust.

Mõlemad osalejad hindavad väga kõrgelt üksteise tegemisi, seega on kõigil hea võimalus osa saada põnevatest uutest seadetest, mida üheskoos spetsiaalselt õpitakse ning loomulikult traditsioonilistest jõululugudest nii ühe kui teise ettekandes.

Rahvusvaheliselt hinnatud Annely Peebo elab ja töötab Viinis ning võitis rahva südame ligi kümme aastat tagasi kui astus miljonite televaatajate ees üles Eurovisiooni saatejuhina. Viimastel aastatel on Annely jõulude ajal leidnud aega kontsertideks Eestis. Lisaks on välja antud jõuluplaat “Jõulureis läbi ajastute”.

Ansambel “Noorkuu” on Eesti tuntuim a capella ansambel, mis tegutseb 1996. aastast. Selle aja jooksul on võidetud mitmeid auhindu erinevatel konkurssidel, antud välja 9 albumit, esinetud rohkem kui 700-l korral 10 riigis ning 2005. aastal hääletas publik ansambel “Noorkuu” menuka telesaate „Eesti Muusika Karikas“ võitjaks.

Kontsertide piletid on müügil üle Eesti. Piletite arv on piiratud.

Pileti hinnad Tallinna kontserdile 200.- kuni 350.- (vastavalt istekohale)
Pileti hinnad Jõhvi kontserdile 150.- kuni 225.- (vastavalt istekohale)
Pileti hinnad Pärnu kontserdile 195.- kuni 225.- (vastavalt istekohale)
Pileti hinnad Tartu kontserdile 190.- kuni 225.- (vastavalt istekohale)

Vanusepiirangut ei ole.
Soodustusi ei ole.
Kehtiv pilet peab olema igal külastajal, k.a. sülelapsel.

Eelmüügi lõpp Piletilevis 2 tundi enne ürituse algust.
Piletid müügil toimumise päeval kohapeal kell 17:00-19:30.
Uksed avatakse kell 18:00.
Foto- ja videokaamera – ei ole lubatud.