“Seekordset elu suurimat väljakutset pidada juubeleid nii Eestis kui Soomes ei tulnud kergelt, sest tahan head teha oma tuttavatele nii Eestis kui Soomes, ja selleks pean sünnipäevad nädalavahetustel,” räägib Oksmaa.

15. augustil, laupäeval pean Restoran Kantises oma sünnipäeva Soome kolleegidele ja tuttavatele, kuhu on tellitud karaoke, ja ise esinen live kavaga külalistele.

22. augustil, samuti laupäeval, pean Eestis külalistele sünnipäeva. Koha eest hoolitseb hetkel minu management, kus, mis kell ja kuhu (Annan teada nii kiiresti kui võimalik) ja 22-23 august olen ka Eestis seoses ühe suure ürituse raames.

Mind ihkavad kaks meest korraga
On ju teada et mul oli meeskallim Aki, kes on turvamees, kuid silmapiirile ujus veel üks kauaaegne sõber, kes on triivinud minuga koos Viking Line pardal, ja kes pakub mulle hetkel uut kodu. Kolisin restoranist omaniku juurest ära ja harjun uue eluga.  Mu sõber Aki ei taha ka minust loobuda, ja teeb kõik selleks, et ma veedaks iga vaba aja koos temaga. No ma ei tea kaua ma suudan.
 
Lady GaGa 28. juuli Helsingi Kultuuritalos, Arnold kohapeal.

Maailma nr 1 popsensatsioon Lady GaGa käis 28. juulil Helsingi esinemas ja mina käisin teda vaatamas. Poker Face looga maailmakuulsaks saanud tibile kahjuks läheneda ei saanud kuigi proovisin tema tähelepanu võita. Ma armastan teda tohutult ja tema seksapiilset mängu avalikkusega, sest ta oskab piire murda.
 
Arnold koos Ryan Angelosega taas laval “Skandaalne duo VOL 2” sebtembris.
Minuga võttis ühendust tantsuüritusega seotud korraldaja, kes tahab sebtembris Arnoldi ja Ryan lugu korrata avalikkusele. Ryan ütles selgelt, et minuga ta koos esineda ei taha, ja kardab homotiitlit kanda. Minu esinemiste kohta veel niipalju, et avalikkus saab peagi osa taas minu esinemistest ja livekontseridest Eestis.