Pealtnäha on Anni Arrol (27) lõppeval aastal läinud suurepäraselt. Ta tõmbas käima kohviku Komeet, kohe-kohe ilmub tema sulest juba viies kokaraamat. Ülemöödunud teisipäeval aga kuulutati Anni konverentsil Rootsi Äriauhind 2010 kokanduskultuuri edendamise eest aasta noorettevõtjaks. Tundub, et Anni on saavutanud kõik, millest unistab. Siiski, siiski, unistuse kodu tal veel pole, kirjutab Kroonika.

“Seal on palju valgust. Päikest paistab kindlasti rohkem sisse kui Müürivahe tänava korteris, kus elasin kaks aastat tagasi,” räägib Anni, milline on tema unistuste kodu. “Kindlasti peaks mu kodus olema ka elav tuli ja võimalus soojust timmida. Mulle meeldiks väga puuküte, sest see soojus on teistsugune. Hästi mõnus vannituba võiks olla. Võiksin seal tunde lösutada, raamatut lugeda. Pind võiks olla kuskil sada ruutu, aga kaheksakümnega ajaks ka asja ära.”
 
Anni Arro unistab elada Pelgulinnas või Kalamaja kandis. “Võikski Pelgulinn või Kalamaja olla. Kopli on veel liiga raju, kuigi mul elab seal tuttavaid, kellel on hästi rajud korterid. Aga seal peaks liikuma ainult autoga, jalutama seal õhtul just ei lähe. See ei ole nali. Kui ikka korra näed inimest, kes on nii segi peast, ei jaga ööd ega mütsi, on valmis sind maha lööma 25 krooni pärast, siis… Vahepeal oli kurikamees ka liikvel… Ma ei julgenud oma kodupoodigi minna!”

“Aga nüüd tehti Kalamaja park korda! See oli tore, kõik võiksid selliseid asju teha, sest selliste lüketega on kõige lihtsam rahva südant võita! Kui käid kas või Londonis mõnes pargis — nii mõnus, ei olegi rohkem mingit entertainment`i (meelelahutust) vaja! Siin aga lähed… Millest me räägime! Kord istus Shnelli tiigi pargis põlev mees. Ta oli nii purjus, seega ta seda ise ei märganudki, et oli süttinud — oli endale odekolonni kogemata peale kallanud ja kuna ta ka suitsetas, läks põlema. Läksin juurde ja ütlesin, et te põlete! Siis ta märkas ja nihutas end maha, kruusa sisse… Kuidagi materdas tule ära. Aga kujuta ette, kui lähed lapsega ja (naerab) ta näitab sulle ühel hetkel, et näe, emme, mees põleb!” jutustab Anni seiklustest kodulinnas.