Kõik naised teavad, et pole midagi lõõgastavamat kui pediküür. Aga tihti on elu nii kiire ja hinnad nii kõrged, et pediküüri ei jõuagi. Nüüd on sul aga võimalus võita isiklik Signature “Foot Spa” komplekt, et ennast alati hästi tunda ning oma jalgu ka kodus hellitada. Liitu Gossip.ee lehega Facebookis ning võida endale isiklik jalaspaa!

Selleks, et mängus osaleda:
1) Liitu Gossip.ee lehega Facebookis
2) Jaga/Share seda uudist oma kontaktidega

Jalaspaa loosime välja 04.novembril!

Loe lisaks:

Kuidas teha kodust pediküüri?
LÕÕGASTAV JA PEHMENDAV JALAVANN
Leota jalgu vannis vähemalt 10-15 minutit ning laske masinal jalgu ka masseerida! Vannivette võite lisada pehmendavaid ja toitvaid soolasid või vanniaroome. Pediküüri tarvis peaks nahk olema piisavalt pehme, tugevaid küüsi ja paksenenud nahka ei ole soovitav kuivalt lõigata ega raspeldada.

KÜÜNTE LÕIKAMINE & VIILIMINE
Küüned katsuge lõigata võrdlemisi sirgelt ja otse ning mitte väga sügavalt. Küünenahk lükka puupulgaga tagasi või lõika vajadusel tangidega.

RASPELDAMINE
Kui jalad on mõnusalt ligunenud raspelda paksenenud nahka karedama poolega, seejärel vähem karedamaga kuni roosakas nahk hakkab paistma. Kodus kasutamiseks sobib ka pimsskivi ja liivapaberist raspel. Raspeldamine aitab vältida nahalõhesid, kuid kuivalt raspeldamine võib ennem kahju kui kasu tuua. Peale pediküüri kasuta spetsiaalseid kreeme, mis ei lase paksenenud nahal uuesti tekkida.

VIIMISTLEMINE
Kui jalad vannitatud, masseeritud, kooritud ja raspeldatud ning küüned viilitud, on aeg jalad sisse kreemitada ja küüned lakkida. Lakkimisel on soovitav kasutada aluslakki: nii ei saa küüneplaat kahjustada ega muutu kollaseks. Kes soovib ka natukene särtsakust võib küünele kauni pildi maalida. Toredaid naudinguid oma isikliku jalaspaaga!

Koduse pediküüri ABC´d loe SIIT