Supermodell Christy Turlington on Avoni uue parfüümi Slip Into reklaamitüdruk. Avon loodab, et parfüüm mõjub kandjale samamoodi nagu kõrge kontsaga kingad, muutes ta pikemaks, enesekindlamaks ja võluvamaks, vahendab ajakiri Mood.

Seitsmeaastase tütre Grace’i ja nelja-aastase poja Finni ema ei kanna kõrge kontsaga kingi just tihti, eelistades mugavamaid plätusid või sportjalanõusid. “Ma ei kuulu nende emade hulka, kes viivad lapsi kooli kõrgetel kontsadel kõndides,” ütleb Christy.

Õhtul välja minnes paneb Christy aga uhkemad kingad jalga. Tema lemmik-kingadisainerite hulka kuuluvad Christian Louboutin, Jimmy Choo, Balenciaga ja Givenchy. “Ma kannan neid, kui tahan hingeliselt kõrgemale tõusta, või kui ma välja lähen,” ütleb ta. “Ja kui ma juba kontsad alla panen, kasutan ma ka parfüümi.”

Euroopas lansseeritakse parfüüm Slip Into nime all jaanuaris. Ladina-Ameerikas tuleb see müügile märtsis Step Sexy nime all. Põhja-Ameerikasse jõuab lõhn alles tuleva aasta oktoobris Step Into Sexy nime all.