Aldo Järvsoo, Riina Põldroosi, Ketlin Bachmann-Põldroosi, Natalja Lille ja Ruta Teppi ühine ateljee näitab taas moodi. Tallinna Moenädala raames esitletav Moesaatkonna suur viie-vaatuseline vaatemäng “The Lost Couture” toimub 5. novembril algusega kell 21.00 kinos Sõprus.

Kes kadunud, pole tingimata eksinud ja kõik,  kes sihitult uitavad, pole veel teelt kõrvale kaldunud. Linnad ja metsad on täis punktiirjoontena teid, mida mööda keegi on kuhugi läinud. Varju, sammukaja, parfüümiviiru või  raske meeleoluna hõljuvad nad omal kohal veel kaua. Läbi tumedate tänavatunnelite ja rinnuni sõnajalgade, läbi kajavate kõledate hoovide ja  uduste metsalagendike. Kummalisi kõveraid teid ja nähtamatuid radu pidi saabub ka kadunud couture, mis Moesaatkonnas maagilisel kombel materjaliseerunud. Kuna kõike, mille sisse kadunuks jääda võimalik, on alati liiga palju, ei oma tähtsust põhjatu mets vaid iga üksik puu. Kust ainult leida see õige tüvi, kuhu lõigata “Mina olin siin”?
 
Lavale tulevad Natalja Lille maagiliselt sügavad kauged sfäärid, Ketlin Bachmann- Põldroosi karge kuninglikkus, Riina Põldroosi öistes kristall-kastepiiskades sillerdavad kleidid, Ruta Teppi kostüümid tumedatest hundilaantest ning Aldo Järvsoo aovalguse udus hõljuvad viirastused. Moedraamat saadab Tanel Veenre ja Taavi Varmi loodud film. Õhus on raskust, melanhooliat, kadumise kartust ja leidmise ärevust.