Balti Moeföderatsioon kutsub kõiki osalema 13. Riia moenädalal, mis toimub 3.-6. novembrini nii Radisson Blue Latvija hotelli Omega hallis kui mitmetes teistes põnevates kohtades üle linna. Riia moenädal esitleb 2011. aasta kevadsuvise hooaja moodi nii Riia elanikele kui mujalt saabunud külalistele.

Sel hooajal on Riia moenädalal uus logo ja loomulikult ka uus imidž. Vastupidiselt eelmistele kordadele, mil Riia moenädalat reklaamisid kuulsused või professionaalsed modellid, on seekordseks festivali “ametlikuks näoks” mannekeen, mida näeme tavaliselt riidepoodide klaasakende taga.

Tänapäeval lubab moetoodete valik olla moekas kõigil olenemata vanusest, kehaehitusest või majanduslikust olukorrast. Mannekeeni nägu sümboliseeribki moe universaalsust. Moekas-olemine ei tähenda modelliks või kuulsuseks olemist. Igaüks võib kanda, luua, järgida moodi või sellest huvituda. Mood igaühele! – nii kõlab tänane moto.

Seekordne Riia moenädal on täis üllatusi ja huvitavaid kohtumisi nii uute kui juba tuttavate – kindlasti parimate – Baltimaade disainerite ning moemaailma tähtedega. Sügisesel Riia moenädalal leidub nii uusi projekte, traditsioonilisi esitlusi kui ka erinevaid pidusid.