Reedel (22.oktoober) Teisel korrusel VIP alas DQ Party Lamborghini fashion show. DJ Yoshiska (FR)
Reedel (22.oktoober) klubis Wonderland Prantsusmaa armastatuim DJ ARNO COST (FR)!

Arno Cost on viimaste aastatega tõusnud üheks andekamaks Prantsusmaa nooreks muusikaprodutsentdiks ja DJ-iks. Tema muusika lööb juba lained üle maailma ning mõne aasta pärast on Arno Cost valmis tõusma maailma juhtivate nimede kõrvale. Aastal 2006 tehtud remixi Geysteri “Under the Fuse of Love”-ile jõudis UK klubimuusika edetabelites teisele kohale ning püsis seal nädalaid. Samal aastal sai produtseeritud veel The Freshmakersile, Serial Crew-le, Da Sushiman-ile ning ülipopulaarseks kujunes uus versioon Michael Jacksoni “Thriller”-ist.

End positsioneeris ja oma unikaalse stiili kinnistas Arno hitiga “Magneta” koostöös Ariasega. Lugu sai suurt poolehoidu ja toetust maailma tipp DJ-delt nagu Pete Tong, Tom Novy, Steve Angello ja Sebastian Ingrosso. Esmalt Saksamaal välja antud lugu pälvis enim nõutud loo tiitli üritusel “The Amsterdam Dance Event.” Raketina kihutas “Magneta” edetabelite tippu Dave Spooni remixiga ja sai tunnustatud kui aasta parim track 2007. Sellega pälvis ta Club Class Music Managemendi tähelepanu, millega 2008 jaanuaris ka leping allkirjastati.

Jätkades Serial Recordsi alt väljastatud lugudega, tuli järgmiseks “Apocalypse” mis kuulus pea iga DJ A-listi ning kinnitas Costi positsiooni tõsiseltvõetava DJ- ja produtsendina.

Nende kahe ülieduka originaal-trackiga samaegselt oli koostööd alustatud John Dahlbackiga “Golden Walls”-i kallal, mis sai omakorda lepingu Nero Recordings Rootsi filiaaliga ning tegi klubides puhta töö. Remixe teha pakuti Arnole loendamatul hulgal, kuid ta jäi kindlaks oma sisetundele ning valis välja vaid need üksikud pärlid, mille puhul tundis, et suudab kuulajas tekitada nö teise dimensiooni tunde. Valituteks osutusid näiteks Zoo Brazil – Kalle (feat. Norman Doary) / MOS Australia’s Dirty Laundry – Hate Me / Baba O Riley MOS Data (feat. Norman Doray) / Michael Feiner feat Daniel Lindstrome – nende lugudele andis Cost oma maagilise isikupära.

Arno Cost on mixinud ka Club FG Compilationi 2009 mis on igal aastal Prantsusmaal üheks müüdavamaks kogumikuks. Sama kogumikku on eelnevatel aastatel kokku pannud näiteks David Guetta ja Antoine Clamaran.

Aastal 2009 ilmunud Cyan on aasta jooksul sillutanud Cost-ile tee ülemaailmse DJ-de edetabeli tippu ning on vaid samm puudu, et vallutada maailm… The French Do It Better!!!

Club Wonderlandi üriutsele “Lamborghini Style” saab pileteid osta ning laudu reserveerida: +372 555 888 96
Uksed avatakse kell 21.00

Pilet: 300.-

Gossip.ee loosis välja 10×2 tasuta piletit! Võitjate nimesid näete SIIT