Miks ei võiks sinu koer olla sama stiilne kui sina? Novembri keskel ühendab virtuaalputiik yoox jõud Dsquared2-ga, et paisata müügile eksklusiivne igas suuruses koerte kaela- ja jalutusrihmade kollektsioon. Putiik on täielikult pühendatud meie neljajalgsete sõprade stiilsetele aksessuaaridele, vahendab ajakiri Mood.

Dsquared2 annetab kogu müügist saadud tulu heategevusorganisatsioonile Much Love Animal Rescue, mis otsib häid kodusid hüljatud ja kuritarvitatud lemmikloomadele. Heategevusorganisatsioonil on palju staartoetajaid, kes aitavad oma nime ja kuulsuse abil loomadele uusi omanikke leida.

Yooxi virtuaalmaailm on koduks kahele koer-fashionistale Dixy’le ja Mugile, keda ühendab armastus stiilsete aksessuaaride vastu.

Dixy kannab glamuurset Saffiano nahast topeltõmblustega väikekoerte komplekti. Kaelarihmal on kullakarva detailid, mis põimuvad nahaga. Komplekt on saadaval neljas värvitoonis – fuksia ja sinine tüdrukutele ning punane ja must poistele.

Mug on end ehtinud keskmist kasvu koertele mõeldud hevimetalli-aineliste kettide ja neetidega. Kaelarihmal ja rakmetel ilutsevad “hirmuäratavad” needid, reguleeritava pikkusega jalutusrihm koosneb niklist ketist ja nahast käepidemest.

Dsquared2 disainerid Dean ja Dan Caten saadavad kollektsiooni teele promovideoga, mille peaosas on mees, keda tabab ootamatu üllatus…