Saladus on ilmsiks tulnud!  Jessica Biel pajatas intervjuus Manhattan Movie Magazine’ile, et viskab toitu ära. Õblukese naisterahva figuuri eest ei vastuta mitte personaaltreener või raske igapäevane trenn, vaid hoopis imeväikesed toidukogused. Tavaliselt öeldakse, et “söö vähe, aga tihti”, kuid Jess ei söö üldse tihti ja koonerdab lisaks veel kogustega.

“Ma võin süüa mida tahan, aga mitte palju tahan,” kõlas tema vastus küsimusele, kuidas ta oma figuuri eest hoolt kannab. “Sa pead leidma tasakaalu, eriti söögi osas. Ma ei ütle, et kommi või maiustusi ei tohi endale lubada – süüa tuleb kõike mida hing ihkab, aga vähe.” Biel tunnistas ka fakti, et väljas söömas käies eraldab alati toidu kaheks osaks ning saadab ühe poole tagasi või viskab ära. Kodus valmistab ta samuti väikeseid portsjoneid ning kõik ülejäägid leiavad tee prügikasti.

Tegelikult on Jessica ka sportlik – teda võib tihti kohata kossuvõistlusi vaatamas või pargis sörkjooksu tegemas. Siiski, miks ei võiks Jessica mõelda ka neile, kes peavad pidevat näljatunnet taluma ning oma toiduülejäägid regulaarselt kodututele toimetada? Või oleks ehk hoopis hea mõte oma söömisharjumustest vaikida…