“Meeleheitel koduperenaiste” 6. hooajal mängivad suurt rolli kaks noort tegelast, Soliside teismeline sugulane Ana Solis (Maiara Walsh) ja Wisteria Lane´i uute elanike poeg Danny Bolen (Beau Mirchoff), kirjutab ajakiri Nädal.

Maiara Walsh´i elus on sarnasust Ana Solisi omaga. Alaealine neiu ähvardas ju Gabrielle´i, et läheb kodust ära ja hakkab ise modellina raha teenima.

Maiara sündis 18. veebruaril 1988 Washingtoni osariigis. Tema ema on brasiillanna ja isa ameeriklane, kelle suguvõsas on rootslasi, iirlasi ja sakslasi. Kui Maiara oli kaheaastane, kolis perekond ära Brasiiliasse Sao Paulosse; kui ta oli aga 11aastane, kolis ta tagasi USAsse, et valmistuda näitlejatööks. 22aastane Maiara on mänginud ligi kümnes kõrvalosas ja ühe hooaja Disney Channeli sarja Cory in the House peaosas. Pärast “Koduperenaistest” väljakirjutamist mängib ta CW sarjas Vampire Diaries.

Dannyt mängiv Beau Mirchoff on Maiarast aasta noorem ja samuti pärit Washingtoni osariigist. Tema on mänginud varem kõrvalosasid filmides “Õudne film 4” ja “Grudge 3”.