Moelooja Tiina Talumees räägib, et tema enda stiil pole aastatega just kuigi palju muutunud. “Ma võin vabalt panna selga kümme aastat vana kleidi,” ütleb ta.

“Minu stiil pole vahepeal eriti muutunud, ainult ma ise olen veidi vanemaks saanud ja juurde võtnud,” ütleb Tiina Talumees ajakirjale Anne&Stiil.

Ehkki kõrvaltvaatajaile näib nõtke moelooja ideaalvormis olevat, siis Talumees ise sellega päri pole. “Ma pole kohanud naist, kel pole kohta, mida ta enda juures muuta või varjata ei sooviks. Ja siis, kui leiad õige kleidi, võib juhtuda imesid. Inimene, kes on aastaid häbenenud oma keha ja varjunud kottis riiete sisse, saab uue rühi, uue enesetunde.”

Ka Tiina ise on läbi teinud erinevaid eluetappe. “Noorena lugesin enda juures üles 12 asja, mis mulle üldse ei meeldinud. 15aastasena tundusin endale paks ja tahtsin kaalust alla võtta. See oli vist see aeg, kui kõik tahtsid modelliks saada. Ja siis proovisin ma näljutamist.”

Ta räägib, et on aastatega ära proovinud erinevad dieedid, kuid jõudnud tagasi ikka selle juurde, et sööb kõike, mida keha küsib. “Enda piiramine on väga vale, ma tahan olla oma otsustes vaba.