Supermodell Kate Moss lõpetab koostöö Top Shop´iga. Põhjuseks on tüli rõivaketi direktoriga. “Nad on tülitsenud tema tütre pärast, kes samuti tahab oma isiklikku kollektsiooni,” ütleb allikas ajalehele Sunday Times.

Oktoobris tuleb välja Kate Moss´i sügis- ja talvekollektsioon Top Shop´is, mis ühtlasi ka lõpetab tema koostöö briti rõivaketiga. Moss ei taha enam firma jaoks töötada pärast tüli firma juhi Sir Philip Green´iga.

Tüli sai alguse Green´i 19 aastasest tütrest Chloe´st, kes varsti täiskohaga Top Shop´i tööle asub ning kellel on plaanis välja anda oma rõivakollektsioon. Nii Green kui Moss eitavad tüli, kuid firmas töötav allikas on öelnud. “Kate on see, kes meid populaarseks tegi, kuid me oleme kuulnud, et tema ja meie direktor tülitsesid tema tütre pärast.”

Vaatamata noorele eale on Chloe Green moemaailmas juba tuntud nimi. “Ta on olnud tõeline moediiva juba sellest ajast saadik kui oli 15 aastane ja ta istub alati catwalk´i ees. Tal on suured plaanid tuua välja omaenda kaubamärk,” ütleb allikas.