Maailmakuulus Inglise lauljanna Sonique annab 10. septembril Tallinnas Lounge’is Deja Vu privaatse kontserdi, mis on lauljanna ainuke kontsert sellel sügisel Baltikumis!

Sonique, kelle tuntud hitid “Feels So Good”, “Sky”, “I Put A Spell On You”, on teada kõikidele maailma pop- ja klubimuusika sõpradele, külastab Tallinnat teistkordselt. Eelmisel korral andis lauljanna kontserdi suurele kuulajaskonnale Tallinna Lauluväljakul, kuid seekordset esinemist saavad nautida vaid kutsutud külalised. Sonique’i eksklusiivne kontsert toimub vanalinna hubases Lounge’is Deja Vu koostöös Tuborgi ja Bacardiga. Lounge Deja Vu laieneb vaid selleks õhtuks kaks korda suuremaks – avades suure lisapeosaali.

Sonique kontserdi pressiesindaja Jana Pulk rääkis: “Sellest (kontserdist) tuleb kindlasti selle sügise suurim pidu! Selleks üheks õhtuks suurendab Lounge Deja Vu oma ruume, et pakkuda kõikidele külalistele parimat non stop meelelahutust peo algusest 21:00 kuni lõpuni 06:00. Õhtu kulmineerub fantastilise Sonique esinemisega, kellel on kavas esitada nii tuntud hitte kui ka materjali oma uuelt plaadilt. Samuti astub Sonique Deja Vu´s üles DJ-na. Privaatne kontsert on kõikidele Dejavu klientidele tasuta, kuid eelnev etteteatamine osalemisest on vajalik, sest sissepääs toimub vaid listi ja face controli alusel.

Äramainimist väärib ka see, et staar üldjuhtudel kunagi ei esine nii väikestes kohtades. Samuti, et selliste kuulsuste raiderid (oma kindlad nõudmised korraldajatele) on väga mahukad. Sonique raider erisoovidega on näiteks kaheksa lehekülge pikk! Läbirääkimised Briti laulja ja DJ-ga kestsid talvest saati ning juba novembris lubab Deja Vu Eestisse tuua veel ühe suure staari, kelle nime nad hetkel siiski ei paljasta.

[ot-gallery url=”gallery/sonique-annab-tallinnas-privaatse-kontserdi”]