19. augusti hommikul loosime välja kaheksa õnnelikku, kes saavad koos sõbraga Fallen Angelsi peole klubis BonBon (algusega 00.00 öösel).

Selleks, et võita sissepääs Bon Bon´i endale ning sõbrale väärtuses 125.- krooni külastaja kohta:
a) liitu gossip.ee lehega Facebookis
b) Jaga/Share uudist oma sõpradega

Ilusat loosiõnne ja toredat pidu!

Loe lisaks:
Sariüritus Fallen Angels korraldab Eesti taasiseisesvumispäevale pühendatud peo! Neljapäeval 19.augustil kohvikus Spirit ja ööklubis Bon Bon saab toimuma järjekordne üritus sarjast Fallen Angels, alapealkirjaga ”We Love Estonia”.

Pidu toimub läbi kahe korruse ning algab kell 22.00 kohvikus Spirit, kus on eestimaistest hõrgutistest kokku pandud suupistemenüü.
Vaid sellel õhtul kaunistavad kohviku seinu noore kunstniku Maria Smith´i julgete värvide ja kontuuridega kollaažid ning maalid.
Uue rõivakollektsiooniga on valmis saanud Bastioni disainikonkursi võitja Kati Veerme, kelle rõivabränd Richbeth toob külalisteni pidulikud õhtukleidid ja kostüümid.

00.00 avanevad ööklubi Bon Bon uksed ning Fallen Angels jätkub. Külalisi ootavad särasilmsed Lindad ja meeleolukas lavashow ”Kaerajaan läheb Tantsupeole”

House-muusikat valivad nii Spiritis, kui Bon Bon´is Eesti oma DJ-d Kermo Hert ja Kert Klaus.
Dresscode: sinimustvalge või Eesti disaineri looming

Kohvik Spiriti suupistemenüü hind on 300eek, mis sisaldab suupistevalikut, tervitusjooki ja tasuta sissepääsu ööklubisse Bon Bon.
Pilet klubisse Bon Bon: 125.-, BB kaardiga 75.-