Aeroobikatreener ja Haremi tantsugrupi eestvedaja Katrin Väli on tegelenud tantsimisega ja trennide andmisega juba aastaid.

Katrin räägib, et ta suvi on möödunud väga mitmekesiselt. “Töö, hobi ja puhkus käsikäes. Tegelen juba vaikselt Aeroobikakuninganna 2010 ürituse korraldamisega ja teen plaane Haremile uueks hooajaks. Näiteks septembrist alustan esmakordselt Pirita Vaba Aja Keskuses Mini Haremi treeningutega, kuhu on oodatud tüdrukud vanuses 7-9 eluaastat. Kõik uued tulijad peaksid kohe esimesel kuul tulema – hiljem on raske juba tantsukavadele järgi jõuda. Haremi trennidesse on oodatud kõik huvilised, kuid esinemistele pääsemiseks peab siiski läbima väikese konkursi,” räägib Katrin Buduaarile.

“Puhkehetkedel olen veetnud palju aega oma suvilas pere seltsis, mis on mulle hea energiaallikas ning kallid inimesed teevad mul alati tuju heaks! Seal armastan ma näiteks jalutada, lugeda raamatuid ja ka kokata. Unustamatu mulje jättis mulle sel suvel ka tantsulaager Käärikul. Haremisse lisandus veelgi uusi ja toredaid liikmeid ning lisaks trennidele jäi meil aega ka rulluisutamieks, tennise mängimiseks, järvevees vesiaeroobikaks ning uute Fatburner Dance kavade filmimiseks. Lisaks kõigele sellele oli meil Otepää ööklubis ComeBack ka väga lõbus lõpuõhtu tüdrukutega!”