OHMYGOSSIP – Olete kindlasti kuulnud, et paljajalu on kasulik käia ning jalavannide tegemine ergutab vereringet. Jalalaba mõjutab tõesti paju inimese üldist tervislikku seisundit. Labajalg on täis refleksipunkte, mille kaudu on võimalik organite tööd tõhustada, kehapingeid maandada ja enesetunnet parandada. Varbavahedes peegelduvad inimkeha viirused ja varbavahesid mudides saab mõjutada isegi kuulmis- ja nägemisorganeid.

Suur varvas on Isa, teine varvas on ema, kolmas varvas oled sa ise, neljas varvas on sugulased ja viies varvas on tuttavad, sõbrad. Kui suure varbaga on probleeme, tasub üle vaadata oma suhted ja tunded seoses isaga. Samad järeldused saate teha teiste varvaste kohta analoogsetel alustel.

Suur varvas on ühenduses pea ja maksaga. Organismi pidama jäävad jääkained koormavad maksa. Kui inimesel hoiab suur varvas ülespidi, siis on inimene stressis ning kui varbaküüned on taeva poole püsti, on peas palju negatiivset energiat.

Teine varvas on ühenduses mao ja närvidega. Kaua kestev närviline olek võib kaasa tuua maohaavandeid, gaase jm. Samuti saab inimese ettevõtlikkusest aimu: seda, kelle teine varvas on nõrguke ja kidur, ei maksa äripartneriks võtta.

Kolmas varvas on kaudselt seotud immuunsüsteemiga ja just see elund hoiab meie käed-jalad soojad, annab elujõudu.

Neljas varvas on seotud kopsude, soolestiku ja sapiga. Kui neljas varvas on kõveravõitu/probleemne – näitab see, et inimesel on probleeme soolestikuga. Sapihaigused teevad agressiivseks, kopsuhädad kurvameelseks.

Väike varvas on ühenduses neerude ja põiega, samuti on seotud mitmesuguste hirmudega. Need hirmud on sageli seotud lapsepõlvega. Arglik või hirmul inimene peaks väikest varvast stimuleerima (mudima).

Mida saate ise enda tervise parandamiseks teha?
Paarid võiksid õhtuti teleri ees vastastikku jalgu mudida. See toiming on intiimne ja hingeliselt lähendav, seega on toime mitmekülgne – teeb head nii ihule kui ka hingele. Suhtes olevad inimesed ei puudutata üksteist piisavalt, sellest tekivad hingehädad ja kuhjub stress. Igasugune meeldiv puudutus maandab juba iseenesest pingeid.

Mida räägivad sulle sinu sokid?
Sokid kuluvad alati sealt, kust organism märku annab. Nt. kanna juurest närvilistel ja rahututel inimestel, aga ka neil, kellel on probleeme neerude ja põiega. Suur varvas kulutab augu nende sokkidesse, kelle aju liiga intensiivselt töötab. Ületöötamine, stress, alkoholiprobleemid, maksahaigused annavad märku, kui sokid suure varba juures auklikuks kuluvad. Soki kõige määrdunum koht näitab, kus on pinged kõige suuremad. Sama näitab ka kingade kulumine.

Avafoto: Pexels
Allikas: Ohmygossip.se