Lugenud uudist, et TV3 hakkab sügisel tootma talendisaadet “Eesti Talent”, ei teadnud ma, kas rõõmustada või lüüa tülpinult käega.  Eesti telemaastikul on see juba läbitud etapp, kirjutab Katrin Pauts oma Õhtulehe blogis.

“Ma ei mõista ma, mille poolest loodab TV3 oma talendisaatega Kanal 2 omast erineda. Kardan, et isegi võistlejad (kelleks oodatakse, nagu “Talendijahiski”, mis valdkonnast tegijaid iganes) lähevad siin taaskasutusringile ehk “Talendijahis” juba nähtud tegelased tulevad nüüd TV3 õnne proovima ja auhinnaraha jahtima. Oleme väike riik, andekaid ning piisavalt julgeid ning kuulsusejanulisi inimesi on meil paraku piiratud kogus, ringlus saatest saatesse on paratamatu. Lõpuks muutus ju ka “Talendijaht” üsna üheülbaliseks tsirkuseshowks ega sünnitanud ühtki väljapaistvat staari a`la Paul Potts või Susan Boyle.”

“Kardan, et saate ainsad staarid saavadki olema selle juhid Tanel Padar ja Eda-Ines Etti. Võib-olla ka kohtunikud (kas Cowelli kingadesse peab jällegi astuma Mihkel Raud?). Aga talendikad ise? Ma kahtlen. Samas loodan siiralt, et eksin ja TV3 siiski suudab üllatada ning meelitada Eestiski kapist välja inglihäälega müügimehed ning koduperenaised,” arvab Katrin.