OHMYGOSSIP – Ajal, mil üha enam kuuleme ajakirjade sulgemisest, on rõõmustav näha, et Vogue’i kaubamärk alla ei anna. Juuli lõpus teatas moepiiblit välja andev Condé Nast, et ilmavalgust on nägemas Vogue Scandinavia.

Nõustume meiegi siinkohal Vogue Scandinavia peatoimetaja Martina Bonnieri sõnadega – aeg selleks oli juba ammu küps! Skandivaania elustiil on löönud laineid juba aastaid, näidates eeskuju nii oma maitsekuse, rafineerituse kui ka jätkusuutlikkusega. Vogue Scandinavia hakkab toimetama  kolmes riigis: kontorid seatakse sisse Taanis Kopenhaagenis, Norras Oslos ja Soomes Helsingis. Seda loomulikult selleks, et anda parem ülevaade Skandinaavia moest – sellest, mis toimub Rootsis, Norras, Taanis, aga ka Soomes ja Islandil.

Stockholmis Lidingö linnajaos elav 54-aastane Martina Bonnier on pikaajaline Damernas Värld moetoimetja, blogija ning Instagrammi-suunamudija. Vogue Scandinavia esimene number peaks moeteadliku naise käe alt ilmavalgust nägema 2021. aasta kevadel.

Lisaks Vogue´ile annab 1909 aastal loodud Condé Nast välja veel selliseid tuntud publikatsioone nagu: Allure, Architectural Digest, Bon Appétit, Condé Nast Traveler, GQ, The New Yorker, Vanity Fair ja Wired.

Avafoto: Martina Bonnier (Instagram/@martinabonnier)