Pärast bikiinipilte, mis uuesti levivad, on prints Carl-Philip ja tema Sofia uue katsumuse ees. Kaitseväed tahavad printsi välismaale teenistusse saata, kirjutab ajaleht Expressen.

Prints Carl-Philip´i (31) ja endise realitistaari Sofia Hellqvist´i (25) suhe on juba ammu lihtsast flirdist romantiliseks suhteks muutunud. Kuid Sofia minevik kummitab paari endiselt. Seda enam, et eelmisel nädalal avaldas meesteajakiri Slitz seni avaldamata pildid viis aastat tagasi tehtud kurikuulsate fotode hulgast.

Kuningakoda võttis Sofia oma kaitse alla. “On kahju, et kasutatakse ära noore naise endist elu ja seda, et tal on suhe printsiga,” ütles kuningakoja pressiesindaja Nina Eldh ajalehele Expressen. Sama ajaleht tõi esimese väljaandena avalikkuse ette Carl-Philip´i ja Sofia suhte.

Sellega kinnitas kuningakoda täiesti ootamatult prints Carl-Philip´i ja Sofia Hellqvist´i suhet, mis tähendab seda, et nad ei pea oma suhet enam varjama. Kahjuks võib paari tabada uus katsumus, sest neid võidakse vähemalt ajutiseks lahutada. Rootsi Kaitsevägede ülemjuhataja Sverker Göranson on otsustanud, et kõik relvajõudude teenistujad võidakse saata teenistusse välismaale, samuti nagu omal ajal prints Harry, kes teenis kolm kuud Afganistanis. “See võib tähendada kõike alates sõjalistest operatsioonidest Afganistanis, lõpetades tsiviilteenistusega Brüsselis,” ütleb Per-Olof Stålesjö Rootsi Relvajõududest.

Hiljemalt 20-l septembril peab prints vastuse andma, kuid eitav vastus heidaks kuningakojale halba varju. Seda enam, et kuningas Carl-Gustav ise on kindral.

 

Save