Gossip.ee loosib kõikide lugejate vahel, kes on meiga liitunud Facebooki lehel välja 3×2 piletit, väärutses 325.- krooni, Viru Folgile!

04. agustil loosime kõigi lugejate vahel, kes on Facebookis Gossip.ee lehega liitunud välja 3×2 piletit, väärtuses 325.- krooni, Sulle ja Sinu sõbrale Viru Folgile! Üritust saate nautida koos oma sõbraga just teile vabalt valitud päeval! Selleks, et loosis oslaeda, liitu Gossip.ee lehega Facebookis ning Jaga/Share teadet oma sõpradega!

Loe lisaks:
R, 6. august 2010, Käsmu, Vihula vald
L, 7. august 2010, Käsmu, Vihula vald
P, 8. august 2010, Käsmu, Vihula vald

Viru Folk on maalilises Käsmu kaptenitekülas toimuv muusika- ning loodussõpradele mõeldud koguperefestival. Lisaks katkematule muusikale on festivalil kavas juba traditsiooniks saanud luule-, filmi- ning fotoprogramm. Igal aastal aset leidnud keskkonnaprogramm keskendub aga sel korral Eesti looduskaitse 100. juubeliaastale.

“Teiste seas esinevad seekordsel Viru Folgil sellised artistid nagu Tõnis Mägi, Kärt Johanson & Robert Jürjendal, Kirile Loo, Folk Highlight Orchestra,” märgib festivali peakorraldaja ning programmijuht Peep Veedla. “Välisesinejatest on tänaseks oma jah-sõna öelnud põhjanaabrite folkmetalbänd Korpiklaani ning šoti bluusiartist Dave Arcari. Mõlemad on Eesti publikule tuttavad.”

Seekordne, kolmas festival võtab fookusesse helilooja Veljo Tormise ning peab tema 80. juubeli auks maha suurejoonelise kontserdi. Pühapäeval, 8. augustil toimuval pidulikul galal on lubanud osaleda ka juubilar ise.

Viru Folk – mõnus muusika kaunis keskkonnas!

Täpsem info: www.virufolk.ee
Lugege lisaks SIIT