R, 13. august 2010 18:00, Haapsalu, Haapsalu
L, 14. august 2010 18:00, Haapsalu, Haapsalu

2010. aastal 13. ja 14. augustil toimub festival Augustibluus juba 17. korda. Aastate jooksul on rahvusvaheline muusikasündmus kujunenud üheks Haapsalu linna visiitkaardiks! Ka sel aastal muudab festival kogu Haapsalu linna kaheks päevaks kvaliteetsest meelelahutusest lugupidava inimese jaoks paradiisiks!

Festivali põhikontserdid toimuvad kahel õhtul iidse Piiskopilinnuse õues asuval laval. Augustibluusi päevasesse programmi mahub lisaks suupilli- ja kitarri õpitubadele ka akustiline kontsert Haapsalu vanas raudteejaamas ning varajaste hommikutundideni toimub mõlemal ööl bluusijämm Kultuurikeskusesse loodavas Jim Beam Night Clubis.

Festivali peaesinejateks on sel aastal maailma parimaks naisbluusikitarristiks tituleeritud Ana Popovic ja USA-st, Texasest pärit
kitarrist ja laulja Lance Lopez, keda legendaarne B.B. King on suisa “bluusijumalaks” nimetanud.

Festivali raames toimub kahe ööpäeva jooksul ligemale 20 kontserti.
Esinejaid on nii bluusi kodumaalt USA-st kui Soomest, Hispaaniast, Lätist, Itaaliast, Taanist ja Serbiast ning loomulikult Eestist. Projekti “Kurja juured” raames astuvad lavale mitmed armastatud solistid ning pillimehed nagu Lenna Kuurmaa, Emil Rutiku, Dave Benton, Birgit Varjun ning mitmed teised. Päev hiljem esineb oma bluusikavaga Riho Sibul koos ansamblite Rock Hotelli ja Ruja asutajaliikme Andres Põdrooga. Täpsem ajakava ning lisainfo leiate SIIT

Festivalipassid on müügil Piletilevi müügikohtades ning Statoili teenindusjaamades üle Eesti. Festivalipass tagab sissepääsu kõikidele kontsertidele ning ööklubisse.

Festivali passi hinnad eelmüügis:
Juuli 495.-
August 550.-
Festivalipass kohapeal 595.-
Lapsele kuni 14 a. (ainult koos täiskasvanuga) sissepääs tasuta.