OHMYGOSSIP – Vähe on neid inimesi, kes abielluvad oma elu esimese armastusega. Suurem osa inimesi käib läbi pikema suheteralli ning tutvudes uue mehega on üsna loomulik, et soovite endast võimalikult head muljet jätta. Ent nö “üles klopitud” ja “kergete liialdustega” esmamulje ei pruugi teid pikas perspektiivis aidata, vaid suure tõenäosusega teeb hoopis kahju. Meil on teile viis nippi, mis suure tõenäosusega sulatavad iga mehe südame kui looduse poolt on hea klapp teile antud.

1. Naerata
Rõõmsameelsed ja naeratavad inimesed tõmbavad alati inimesi rohkem ligi kui kurjad, mossis või ülbed. Naeratamie muudab kõik inimesed ilusaks!

2. Ole sõbralik
Mehed on enamasti palju sõbralikumad kui naised ning kui võtate õrna, sõbraliku ja naiseliku hoiaku, siis meeldite meestele rohkem. Headus ja sõbralikkus paneb teid särama enam kui ükskõik milline firmarõivas või meigitoode.

3. Ole avatud
Püüdke unustada eelarvamused ning ärge suhtuge kunagi ühtegi inimesse pealiskaudselt, eriti inimesse, keda sügavamalt tundma õppida soovite. Olge avatud, mõtelge ja rääkige kaasa ning mis põhiline – õppige ka kuulama.

4. Ärge mängige mingeid mänge
Te arvate valesti, kui usute, et peate mehele jätma mulje justkui ta ei pakuks teile huvi. Jah, meestele meeldib jaht, kuid nad ei ole huvitatud mängudest. Ole aus ent mitte kerge “saak”. Natuke lahusolekut ning kannatlikkust teeb teinekord palju head.

5. Lase mehel olla mees
Mehed soovivad ennast mehena tunda, just samamoodi nagu naine soovib end õrna ja naiselikuna tunda – see ei tähenda aga, et te peaksite abitut mängima. Naiselikkus on midagi sügavamat. Ärge kunagi unstage, et mida naiselikumana ise end üleval peate, seda mehelikumalt käitub mees teie kõrval.

Avafoto: Pexels