OHMYGOSSIP – Kuigi paljud naised ihkavad endale suuremat rinnapartiid ning nii mõnigi tänu sellele ilukirurgia poole pöördub, leidub ka naisi, kes sooviksid, et nende rinnad väiksemad oleksid. Kuigi Eesti naistel on enamasti levinud keskmised ja väiksemad rinnad, on siiski piisavalt naisi, kellel on ülisuured rinnad. Üldiselt arvatakse, et see on suur õnn, kuid kas ikka on? Kuigi suurel paaril on omad plussid, on neil siiski ka sama palju miinuseid.

Suured rinnad tekitavad meeste seas alati elevust ja mis seal salata, püüavad ka sookaaslaste kadedaid pilke, kuid on palju naisi, kes siiski sellist pidevat imetlust ei ihka.

Kuigi rindade suurus sõltub peamiselt pärilikkusest, mõjutab seda suuresti ka kehakaal ning juhul, kui kehakaal suureneb, suurenevad ka rinnad sinna koguneva rasvkoe arvelt ja vastupidi.

Vastupidiselt levinud arusaamadele ei ole suured rinnad väga pringid. Paljudel lõtvuvad rinnad juba enne 40ndaid eluaastaid või rinnaga toitmise tagajärjel ja muudavad kogu elukvaliteeti. Kui päeval segavad rinnad jooksmist ja hüppamist trennis, siis ka magamise ajal pööramist ja raskendavad hingamist. Paljud naised ei ole peaaegu kunagi ilma rinnahoidjata, nad isegi magavad rinnahoidjaga, sest nii on elu pisut kergem.

Pea eranditult kinnitavad kõik suurte rindadega naised, et kui riideid suudetakse siiski kuidagi, enamasti netipoodidest leida, siis sobivat rinnahoidjat leida on väga raske, rääkimata veel seksikast pesust.

Suured ja rasked rinnad võivad tekitada rühivigu, ka pea-, kaela- või seljavalusid. Üheks lahenduseks võib olla rindade kirurgiline vähendamine. See aitab oluliselt parandada enesetunnet, kehakuju ja tervist. Plastikakirurgia abil on võimalik lõtvunud suured rinnad uuesti vormi saada. Rinnavähendusoperatsiooni käigus eemaldatakse liigne rinnakude, vormitakse väiksemad ja kehaproportsioonidega sobivamad rinnad.

Allpool on välja toodud 7 probleemi, mida mõistavad vaid suurte rindadega naised:

1. Suured rinnad tõmbavad tähelepanu, millest naine alati huvitatud ei pruugi olla.
2. Rindade higistamine – Palav ilm, trenn või isegi pelgalt jalutamine võib tekitada ebameeldivat hõõrumist ning higistamist.
3. Trenni tegemine on raskendatud – Suured rinnad on rasked ning hüpates võivad kurnata selga ning lausa haiget teha.
4. Ilma õlapaelteta rinnahoidjat või täiesti ilma rinnahoidjata käia ei saa – Suure rinnaga naisel on raske leida sobivat ja hea toestusega rinnahoidjat, trikood ning teisi rõivaid, kuhu rinnapartii kenasti sisse mahuks. Raske on leida ka bikiinikomplekti. Kui sinu rinnahoidja on XL-suurus, ei tähenda see sugugi, et sa samas suuruses bikiinide alumist osa vajaksid. Erinevaid suurusi aga komplektina leida on raske.
5. Inimesi täis olevas ühistranspordis on rinnad need, mis võõraste vastu lähevad. Ebamugav.
6. Vastupidiselt levinud arvamusele, ei ole suured rinnad reeglina väga pringid. Selle eest tasub tänada gravitatsiooni.
7. Suurte rindadega naised ei saa kunagi rinnahoidjat selga panemata jätta. Põhimõtteliselt saaks, aga siis tuleb jälle gravitatsioon mängu ja rikub kauni vaatepildi. Samuti pole suur dekoltee pole igas olukorras sobilik.

7 põhjust, miks suured rinnad on peaksid sulle rõõmu valmistama:

1. Rinnad on tõeliselt ilusad. Need on pehmed ja naiselikud.
2. Meestele meeldivad suured rinnad. Klassikaline iluideaal naisest on alati olnud suurte rindadega, vaadakem kasvõi Kreeka jumalannade kujusid või 1950ndate pin-up modelle.
3. Suurte rindadega naised ei pea vältima suure dekolteega kleite.
4. Suured rinnad näevad liibuvates kleitides ja kampsikutes kaunid välja.
5. Suured rinnad on seksikad. Vaid oma rindade kokku lükkamine tekitab vapustava efekti.
6. Teate ütlust “midagi peaks jääma ka kujutlusvõimele”? Kui suured rinnad kinni katta, siis on nii mõndagi, mida kujutlusvõimega saab teha.
7. Suure rinnapartiiga naistel on tihti rohkem rinnapiima ning lihtsam lapsi toita.

Avafoto: Pexels