“Ma võin teile öelda, et meie omavahelised suhted on pärast Karolina sündi veelgi paremaks läinud,” räägib Kati enda ja Jaan Tootsi kooselust ajakirjale Naised.

Kati hindab traditsioonilist peremudelit. Kodu ja mehe eest hoolitsemine on Kati meelest iga naise kohus ning ta ei mõista, miks peaks nende elus teisiti olema.

Ehkki rahalised tingimused võimaldaksid, ei ole just selle põhimõtte tõttu nende majapidamises ühtegi koduabilist, aednikku ega lapsehoidjat.

“Meil on rollid ära jaotatud. Kõik, mis puudutab kodu ja aeda, on minu rida. Pere eest hoolitsemine materiaalses mõttes on issi rida,” paljastab Kati, kes unistab ka maakodust.

Jaan pole eriti maakodu poolt – veel üks kohustus maja korras hoida ja muru niita, kuid Kati kinnitab, et sedagi jõuaks tema teha. Jaanile pole aga meeltmööda, et Kati nii palju rügama peaks.

Kati naudib aga oma elustiili väga. Oma väikesest 1.9 aastasest tütrest on naine eemal olnud vaid ühe öö. “See oli haiglas, pärast keisrilõiget, kui ta mu juurest ära viidi.” Pisike Karolina naudib kõige rohkem aga kamašokolaadi ja emme tissi. Kati lubab teha teiseks eluaastaks endale ja lapsele kingituse ning last siis rinnast võõrutama hakata. Praegu las tüdruk naudib ning kogub eluks rammu.