OHMYGOSSIP — Mõni päev tagasi tähistas Ameerika muusikaauhindade gaalat American Music Awards, kus punaselt vaibalt käis üle mitmeid staare. Üks tähelepanuväärsemaid oli laulja-näitlejanna Selena Gomez, kelle imeline kleit ja perfektsionistlik soeng pälvisid igati väljateenitud tähelepanu ja stiilipunktid, kirjutab Iltalehti.

Selena Gomez´i väljanägemine oli lihtne, kuid pilkupüüdev: lühike soeng, õlgasid paljastav kanaarikollane kleit, kaherealine teemant kaelakee, Selena pruunide silmadega hästi kokkusobiv lauvärv ja võluvad lahtised juuksed.

Meedias pöörati enamjaolt tähelepanu juustele, mis olid täiuslikult sätitud. Tavaliselt on Selena´t enamasti nähtud pikemate juustega, mistõttu paljud kahtlesid, kas staar lõikas nimelt gaala jaoks juuksed lühikeseks?


Allikas: Instagram/marissa.marino

Selena juuksuristilist Marissa Marino paljastas Instagramis soengu tõelise olemuse – vähemalt osaliselt.

“Täiesti lummatud sellest võlts-lühikesest soengust,” kirjutab Marino jagatud Instagrami foto pealkirjas.


Allikas: Instagram/marissa.marino

Marino siiski ei paljastanud, kuidas selline soeng loodud oli. Tegemist on kindlasti väga kvaliteetselt ja professionaalselt kujundatud parukaga, mille alla on peidetud Selena enda pikad kiharad.

Selena´t tuntakse oma stiili poolest, aga juustega on ta suhteliselt harva muutust loonud. Selena pole peale muusikagaalat rambivalgusesse veel astunud, aga kahtlustame, et näeme varsti tema uhkeid pikki juukseid tagasi, mis sobivad sama hästi nagu gaalal nähtud.

Vaid paar päeva enne gaalat nähti Selenat pikkade juustega Frozen 2 filmi esilinastusel.


Allikas: Instagram/selenagomez

Avafoto kuvatõmmis: Selena Gomez (Youtube/Entertainment Tonight

Loe lisaks:
USKUMATULT pikad jalad! Venemaa endisest korvpallurist Jekaterina Lisina´st sai maailma pikim modell + FOTOD!

13-aastane Eesti viiuldaja Estella Elisheva: Iga saavutus innustab rohkem harjutama ja pingutama

Saage tuttavaks: 90-aastane Instagrami influencer, kel 3.8 miljonit jälgijat