OHMYGOSSIP — Prints William osales sel nädalal Buckinghami palee pidustustel, kus jagati MBE aumärke – Briti impeeriumi aunimetusi, kirjutab Hello. Üks märgisaaja oli 90-aastane ujuja Eileen Fenton.

Eileen Fenton oli 21-aastaselt esimene naine, kes ületas Cross Channel Swimming Race võistlusel Inglismaa kanali 15 tunni ja 31 minutiga. Pärast seda on naine teinud pika karjääri ujumistreenerina. Teda autasustati heategevusliku töö eest ujumises.

Fenton ütles, et prints William tuli temaga ujumisest rääkima. Prints oli paljastanud, et talle ja abikaasa Catherine´ile on oluline, et nende lapsed oskaksid ujuda. William ütles, et ta pärineb ise “ujujate perest”.

“Ta ütles, et tema ja ta abikaasa hoolitsevad selle eest, et nende lapsed õpiksid ujuma ja et nad juba oskavadki ujumist üsna hästi,” ütles Fenton.

Eakas ujuja meenutas, et on näinud isegi selliseid fotosid, kus nooruke kuninganna Elizabeth ja tema õde printsess Margaret ujumas olid.

Allikas: Instagram/theroyalfamily

https://www.youtube.com/watch?v=ixSgJesXDz0

“Prints William ütles, et tervele nende perele meeldib ujuda.”

Mullu veebruaris märgati hertsoginna Catherine´i Norfolki luksushotellis. Ta oli koos prints George (6) ja printsess Charlottega (4) hotelli basseinis. Allikate sõnul innustas hertsoginna oma lapsi isegi võidu ujuma.

Avafoto: Pritsess Charlotte ja prints George oma esimesel koolipäeval / Instagram @ theroyalfamily

Loe lisaks:
Lugu sellest, kuidas 21.sajandi kuninganna Elizabeth II sotsiaalmeedia alates Twitterist Instagramini omaks võttis

Prints Harry ema Diana surmast: Oma hingevalu hakkasin tunnistama alles 20. eluaastate lõpus

KÕIKIDE AEGADE 10 kõige kulukamat lahutust. Uuri välja, kes ja millise summaga minema kõndis!