OHMYGOSSIP — Paarisuhte lõppemine teeb tavaliselt kurvaks, aga kõige hullem on siis, kui see otsus tuleb teisele poolele suure üllatusena. On täiesti võimalik olla nii armunud, et ei pane tähelegi, kui partner hakkab distantseeruma ja lahkuminek õhus ripub, kirjutab Cosmopolitan.com.

Kui olukorda läbi teadliku pilgu jälgida, siis lahkuminek võib juba eelnevalt aimatav olla. Frank Kobola pani kirja sellised asjad ja tavad, mida partner hakkab enne lahkuminekut tegema.

1. Ta ei tee sinuga enam ühiseid plaane
Enne veetsite ühiselt palju aega koos, aga nüüd leiab ta erinevaid põhjuseid, miks sinust eemal olla. Ta püüab lihtsalt lahkumineku juttu edasi lükata, kuni selleks ise valmis on.

2. Ta hakkab teistele sõnumeid saatma
Sul tekib tunne, et ta on kellegi teisega väga palju rääkinud. See võib olla kas mõni uus töökaaslane või ekskallim. Tegemist ei pruugi olla petmisega, aga talle on see ehk mingisugune põgenemisplaan. Kui lood on nii, teab ta väga hästi, kellega järgmisena käima hakkab, kui sinust lahku mindud. Kõlab päris jamalt (ja ongi), aga see on tema jaoks vaimselt üks ellujäämise viisidest.

3. Ta tahab suhtest alati pikki vestluseid pidada
Ta tunneb pidevat vajadust suhteprobleemid jututeemaks võtta, mida ta teie suhtes näeb. Võib-olla ta soovib, et veedaksid sõpradega vähem aega koos või on ärritunud, et su karjääriredelil ei toimu progressi. Asjad, mis polnud kunagi varem probleemid, on nüüd suured takistused, mida tuleb “paarina” arutada. Ja isegi, kui ta paneb sind uskuma, et olete tiim, on kõik “probleemid” ainult sinuga seotud.

4. Ta ei usu enam sinusse
Sa kuuled tema tööalasest edust tema sõpradelt, sest sa pole enam esimene inimene, kellele ta suure rõõmu puhul helistada tahaks.

5. Kõik, mida teed, ärritab teda ühtäkki
Kui sa ei mäleta, et ta oleks alati nii tujukas olnud, siis see tähendab, et ta on endasse kogunud lahkumineku mõtteid. See on segadusttekitav aeg ja ta võib sind kohelda ebaõiglaselt.

6. Ta ei ole sinuga koos kunagi õnnelik
Ta ei tee sinuga enam koos nalja. Ta ei naera enam ja tundub, et ta pole üleüldse enam tema ise. Ta ei pane sind enam tähelegi ja vaatab ainult oma telefoni. Ükskõik, milles ka asi, on see märk, et ta on vastu võtnud suure otsuse, mida pole sulle veel teatavaks teinud.

7. Ta alustab ilma igasuguse põhjuseta tülisid
See on täiesti veider fakt meeste aju kohta: kui ta suudab alustada piisavalt tülisid, isegi, kui keegi pole süüdi, on ta veendunud, et suudab teid mõlemaid panna uskuma, et suhe ei jää püsima.

8. Te ei seksi enam
Kui ta pole enam vahekorda astumisest huvitunud (varasemalt oli), võib see olla märk, et ta on kellestki teisest huvitunud. Või on ta suhtest lihtsalt nii eemaldunud, et soovib nii füüsiliselt, kui vaimselt täiesti eemal püsida.

9. Ta palub hingamisruumi
Asi võib olla ka selles, et ta soovib lihtsalt oma aega – osad inimesed lihtsalt on sellised. Või siis ta katsetab, kuidas ta end tunneb, kui on sinust mõnda aega eemal. See on nagu pausi küsimine, aga niimoodi, et teine inimene ei ehmu ära…eriti.

Tasub endale teadvustada, et distantsi hoidmine võib olla märk lähenevast lahkuminekust, aga asi võib olla ka muus: depressioonis, ärevuses, stressis ja teistes probleemides, mis tekitavad käitumises muutuseid. Kui oled tõesti väga mures või ebakindel, palu kaaslast, et te räägiks sotid selgeks.

Avafoto on illustratiivne: Pexels/Rawpixel.com

Loe lisaks:
Suhte tulevikku on võimalik kaaslase käitumisest juba pikalt ette ennustada ehk siis TAVAD, mis vihjavad lahkuminekule

Lahkumineku eest 10 tonni – naine ei vastanud mehe vanemate maitsele

Millal ja kuidas peaks peale lahkuminekut lastele uut elukaaslast tutvustama?