OHMYGOSSIP — Tülid on suhete normaalne osa, aga kangekaelsemad paarid kisuvad konflikti üles iga pisema asjaga. Vaidlus võib alata väikesest asjast, paisuda suureks ja lõpuks osatakse tekkinud olukorra üle naerda, kirjutab Huffington Post.

Tõde on see, et kõikidel paaridel tuleb vaidluseid ette. Huffington Post palus lugejatel nimetada üles kõige naljakamad ja naeruväärsemad asjad, millest puhkenud vaidlus või suisa tüli.

Siin on kõige naeruväärsemad põhjused, miks paarid tülli läinud:

1. “Vaidlesime selle üle, millise nime paneksime oma koerale, kui kunagi peaksime koera endale võtma, aga meil pole iialgi plaanis koera võtta.” – Alicia D.

2. “Panime ühesugused hambaharjad topsi kokku ja ei teadnud pärast, kumb on kumma oma.” – Martin M.

3. “Kuhu minna Disneylandis sööma. See oli korralik tüli. Me ei rääkinud üksteisena mingi 2 tundi sellepärast.” – Alesia K.

4. Kumb on parem laulja: Karen Carpenter või Barbra Streisand?” – Garry T.

5. “Mis raadiokanalit me reisil olles kuulasime. Vaidlesime, sest mina arvasin, et kuulasime ühte ja tema arvas teist. Mis vahet sel üldse oli? Ei tea.” – Jennifer K.

6. “Ta sõi liiga palju tortillakrõpse. Ma ütlesin, et ta võib võtta mõned, aga kolm tükki mulle alles jätta oli vist tõesti liiga palju.” – Danielle F.

7. “Kui ta kasutab minu kohvitassi. Ma ei ole hommikuinimene – ära näpi minu tassi!” – John S.

8. “Telefoni ja iPadi laadijad on kõige halvemad. Kui kohtusime, meil mõlemal oli 2 enda oma. Nüüd on tal võluväel igast üks ja minul mitte ühtegi.” – Gracey C.

9. “Kuidas mõnda sõna hääldatakse. Mina ütlen mõnda sõna ühtemoodi, tema teistmoodi. Õõhh!” April K.

10. “Me tülitsesime, sest ma nimelt ei kallistanud seda õnnetut meest piisavalt.” Rosalie P.

11. “Kui olin rase, mul kohutavalt iiveldas hommikuti ja olin õnnetu. Ühel pärastlõunal isutas kanamuna, salatiga võileiva järgi ja palusin meest, et ta teeks mulle ühe. Ütlesin talle, et ärgu paprikat vahele pangu. Ta ei kuulanud mind ja pani kangekaelsusest viilukese paprikat, mõeldes, et ma nagunii ei märka. Ma loomulikult märkasin kohe ja küsisin, et miks ta teeb mulle niimoodi? Kas üritab mind meelega haavata?” – Erica M.

12. “Vaidlesime selle üle, kui klopitud kanamunad olema peaksid, et neid saaks nimetada klopitud munadeks.” – Holly N.

13. “Tualettpaber. Täpsemalt, kas paber peaks jooksma rulli pealtpoolt või altpoolt.” – Joel A.

14. “Olin oma mehega mingi asja osas samal meelel, aga ütlesin seda teatud toonil ja ta arvas sellest, et me tülitseme. Ta muutus häälekaks ja kaitsvaks. Läks mitu minutit aru saamiseks, et me ei tülitse.” – April R.

Avafoto: Pexels/Kaboompics.com

Loe lisaks:
Kas suhtes peavad mõlemad osapooled alati võrdsed olema?

Suhte tulevikku on võimalik kaaslase käitumisest juba pikalt ette ennustada ehk siis TAVAD, mis vihjavad lahkuminekule

Ligi POOLED naised mõtlevad armatsemise ajal kellegi teise peale – mis arvad, kas sinu naine ka?