OHMYGOSSIP — Teisele armastuse avaldamine on üks kõige erilisemaid asju suhtes. Siiski ei tasu unustada, et on ka teisi väljendusviise, mis näitavad, kui oluline partner sulle on, kirjutav Iheartintelligence.

Väga paljud jäävad armastuse kontseptsiooni sedavõrd palju kinni, et unustavad, kui palju teisi olulisi lauseid on, mida teisele armastuse väljendamiseks öelda.

Siin on mõned näited, mida kindlasti võiksid oma armsamale öelda, et ta tunneks end hoitud ja armastatuna:

1. “Ma mõistan sind”
Kui asi puudutab suhtlemist, siis mõistmine on enamasti see, mida otsitakse. Näita kaaslasele, keda südamest armastad, et sa mitte ainult ei pane tähele, vaid sa ka teadvustad ja kuulad, mida ta ütleb ja ning miks tema arvamus selline on.

2. “Ma olen sinu jaoks olemas”
Kui armastad kedagi, ei armasta sa mitte lihtsalt ühte aspekti tema isiksuses või elus. Sa aktsepteerid teda üleni sellisena nagu ta on, nii head, kui halba. Armastusega on see naljakas lugu, et kui armastad inimest, siis isegi kõige jubedamad temaga seotud asjad näivad sulle ilusad, sest just need tegid temast sellise nagu ta on.

3. “Ma andestan sulle”
Andestamine on inimese üks kõige imelisemaid tunnuseid. See on tõesti üks ainsamaid omadusi, mis aitab suhteid päästa, olgu need suhted siis üksikisikute, kogukondade või lausa erinevate rahvaste vahel.

4. “Ma seisan su kõrval”
Kui partner tagab sulle oma toetuse, tähendab see kogu maailma. Raske on oma eesmärke saavutada, kui kogu ümbritsev tundub olevat sinu vastu..isegi ka su mees või naine. Teadmine, et ta toetab sind, saad teda usaldada ja tema isiksusele loota, mõjub alati suure motivaatorina edasi püüelda unistuste poole.

Leppige kokku toetada üksteist füüsiliselt ja vaimselt. Aidake üksteist igal moel, et unistused saaksid teoks.

5. “Ma igatsen su järgi”
See eriline lause väljendab, et tunnete üksteisest eemaolemise pärast piina ja elu tundub kaaslaseta nii tühi.

6. “Ma usaldan sind”
Väga raske on usaldada inimest, kui tunned armukadedust. Aga kui ta kohtleb sind austuse, väärikuse ja armastusega, saab teda usaldada ja anda sellest talle ka teada.

“Ma usaldan sind” laseb su partneril mõista, et sa tunned end teie suhtes turvaliselt.

7. “Ma olen sinu”
See on väga oluline, et kaaslane teaks, et oled ainult temale pühendunud. Sa ei suuda oma elu temata ette kujutada ja see on põhjus, miks sa ei jäta teda kunagi.

Avafoto: Pexels/Vera Arsic

Loe lisaks:
Tõeline armastus väljendub tegudes, mitte sõnades

Asjatundja annab nõu, kuidas ühepoolsest armastusest üle saada

82 aastat abielus olnud paar paljastab, kuidas armastus igavesti kestab + VIDEO!