OHMYGOSSIP — Vahel lihtsalt on nii, et intiimse meeleolu loomiseks ei piisa ainult valguse hämaramaks timmimisest. Selleks, et romantiline meeleolu tekitada, aga samas mitte nii otseseid vihjeid voodisse heitmiseks luua, pane mängima need laulud. Lugusid on Alates Kehlani´st kuni Melii´ni – need lood on 2019 aasta kõige sensuaalsemad lood…vähemalt siiani!

 

Kehlani – “Butterfly”
Peaaegu iga Kehlani albumi “While We Wait” lugu väärib hilise õhtu playlisti kohta. See konkreetne näib olevat kõige perfektsem.

Tory Lanez – “Freaky”
“Freaky” on see lugu, mille paned käima siis, kui tahad kõige otsesemalt oma kavatsusi vihjata. Tory Lanez väljendab selle loo kaudu mõtteid üsna selgesõnaliselt.

Zacari – “Midas Touch”
Zacari vokaalivahemikku on kokku maandunud Isaiah Rashad´i, Ab-Soul´i ja isegi Kendrick Lamar´i hääl. Pole ime, et mees soolokarjääri peale üle läks.

Kari Faux – “NIGHT TIME”
Kari Faux ühendab enda räpistiili viiulimänguga, mis on näiliselt inspireeritud sellest, et nüüd on õige aeg armatsema hakata.

Helado Negro – “Running”
“Running” on tsükliline, unine, poeetiline pärk, mis erineb selles listis olevatest teistest lugudest täielikult. See lugu sobib hästi hommikusse või intiimsesse momenti, sest see pala viib teid täielikku unistusse.

Deante´ Hitchcock feat. H.E.R. – “Feelings”
“Life is a helpless romantic” räpib Deante, kui ta navigeerib uute tunnete vahel, enne kui H.E.R. täiendab teda oma siidise lauluhäälega.

Melii ft. A. Boogie wit da Hoodie – “HML”
Harlemi räppar Melii jätkab enda tõestamist klubiloo hümnidega, aga “HML” näitab, et ta aega saab piisavalt maha võetud ka mõnevõrra rahulikumaks elurütmiks.

Avafoto: Pexels/Bruce Mars
Allikas: harpersbazaar.com