OHMYGOSSIP — Täna tähistame emadepäeva! Kui sul on võimalus veeta tänane päev koos emaga ja otsid põnevaid tegevusi üheskoos, siis alljärgnevad ideed on just sinu jaoks.

Need loetletud tegevused võivad pakkuda rõõmu nii emadele ja tütardele kui ka tervele perekonnale.

Kaunista tema jalgratas
Kui ilm vähegi kannatab, veetke ühine päev jalgrattaga ringi sõites. Selleks, et ema end veelgi erilisemalt tunneks, kaunistage tema jalgratas lilledega.

Õpetuse leiad videost:

Meisterdage samasugused kotid
Meisterdage koos armsad riidest kotid, mida pole kellelgi, kui ainult sinul ja emal.

Vaata õpetust siit:

Lase emal lõõgastuda
Samal ajal võid aidata tal kodu korda teha. Emad hoolitsevad tavaliselt selle eest, et kodus poleks tolmurulle, musti nõusid ja asjad leiaksid tee omale kohale tagasi. Las ema vaatab samal ajal midagi Netflix´ist ja sina hoolitse kodu eest.

Vii hommikusöök voodisse
Paljudes peredes on see olnud kombeks siis, kui lapsed on alles väikesed. Aga miks mitte ka siis, kui lapsed juba vanemad. Asja mõte on see, et lasta emal kauem magada ja kohe, kui ta ärkab, saab nautida spetsiaalselt temale valmistatud hommikusööki.

Broneeri ilusalongi ühine aeg
Veetke üks mõnus ema ja tütre iluhoolduse päev. Pediküür ja maniküür viib igaühe tuju lakke ja paneb end eriliselt tundma. Kui ilusalongi pole võimalik minna, muutke oma kodu spa´ks. Tehke jalavanni, näo- ja juuksemaski, lakkide küüsi jne.

Jalutusmatk
Nagu ka jalgrattasõidu puhul, siis siingi mängib olulist rolli ilm. Kogu pere võib minna lähedalasuvasse piirkonda jalutama. Tärkav loodus on imetlusväärne ja see laeb energiapatareid kohe täis.

Laulge südamest
Kogu kokku laulud, mis on teie perele nii omaks saanud ja lihtsalt meeldima hakanud. Pane laulud taustaks käima. Muusikapalad tekitavad nostalgiat ja võib panna kogu pere korraga kaasa laulma.

Käsitöö
Käsitöö on lõbus viis aja koos veetmiseks. Meisterdage emaga koos näiteks vannpomme või kaunistage lillepotte, milles saavad ka lapselapsed kaasa lüüa.

Lillepottide kaunistamise leiad siit:

Vannipomme tee selle järgi:

Näita, et ema on päeva kangelane
Kui plaanid koos emaga lõunasööki süüa, üllata teda, kaunistades söögilaud lilledega ja tee ka seinale lillekaunistus, kuhu on kirjutatud “Ema” või tema nimi.

Ideid leiad siit:

Avafoto: Pexels

Loe lisaks:
Kas sind on kasvatanud üks väga tugev naine? 10 MÄRKI, mis selle kasuks räägivad!

Need on küsimused, mida tütred oma emadele esitaksid, kui vaid julgust jaguks