OHMYGOSSIP — Ka kiire elutempoga naine saab välja näha stiilne ja hoolitsetud. Naistelt oodatakse, et nad näeksid iga päev laitmatud välja, aga kiire elutempoga inimese puhul võib see parajaks väljakutseks kujuneda. Meil on teile Who What Wear vahenduse 5 nippi, mida kohe täna kasutusele võtta.

Stlilist Marissa Webb avaldab 5 stiilinippi, mida kiire elutempoga naine vajab:

Aksessuaaride võtmetähtsus
Kui su päev näeb ette ühest kohast teise kiirustamist, on aksessuaarid siinkohal väga suure tähtsusega. “Veendun, et mul on alati kaelakee, käevõru ja kott kokkusobivas stiilis. See annab tavalisele riietusele lisa erilisust,” nõustab Webb.

https://www.instagram.com/p/Bt0tr7bFJcY/

Kanna kaunist bleiserit
Kaunis bleiser muudab ükskõik millise välimuse kenamaks. “Ma kannan bleiserit tavalise t-särgi ja teksadega,” lisab Webb.

https://www.instagram.com/p/BurJdwThL40/

Lisa enda välimuse juurde madala kontsaga kingad
Kuna kõrged kingad väsitavad päeva jooksul jalad meeletult ära, siis madalama kontsaga king leevendab olemist tuntavalt.

https://www.instagram.com/p/Bus6KO8nRk5/

Lemmikrõivad alati vaateulatuses
Kuna paljudel pole võimalik igaks päevaks kujundada stiilset väljanägemist, peate oma lemmikrõivad – püksid, pluusid ja kingad alati saadavl hoidma. “Erinevate stiilide loomiseks vahetage pluuse ja pükse ning kingi omavahel.” Webb soovitab igaühel kindlaks teha, milline stiil talle üldse sobib. “Näiteks mina tean, et mulle sobivad enim liibuvad püksid ja lohvakam pluus. Sinule võib sobida liibuvam pluus ja laiema lõikega püksid. Sa pead välja selgitama, millise kehatüübiga oled,” üleb Webb.

https://www.instagram.com/p/BuJECAZnByf/

Kanna ühte värvi
Kui sa pole rõivaste kokkusobitamise osas kindel, siis kanna pigem ühte värvi korraga.

https://www.instagram.com/p/BusxLvcFGQs/

Avafoto: Pexels/freestocks.org

Loe lisaks:
MIDA ette võtta, et sukkpüksid koguaeg alla ei vajuks? Meil on imeline lahendus!

KÜSITLUSES selgub, kui palju aega naistel tegelikult kapist riiete valimiseks kulub

5 KAHETSUSVÄÄRSET viga, mida rõivaste käsitsipesu puhul tehakse