OHMYGOSSIP — Tõsielustaar Kim Kardashian paljastas, kuidas kasutab oma büsti tõstmiseks teipimist. Avara dekolteega rõivaeseme puhul ei pruugi olla võimalik rinnahoidjaid kanda, mistõttu on rindade tõstmine teibi abil imeliseks nipiks, BuzzFeed.

Kim Kardashian kasutab teipi selleks, et rindasid tõsta nagu seda muidu rinnahoidja teeks. Muidugi on olemas ka kõiksuguseid silikoon- ja kleepsupõhiseid tõstjaid, aga Kardashiani sõnul ei püsi need nii hästi peal, kui tavaline teip. Kardashian soovitab kasutada meie mõistes maalriteipi, kuna see püsib kõige paremini ja lisaks tuleb jälgida, et nahal poleks eelnevalt rasu, ega õli, sest muidu libiseb teip kohe maha.

Dermatoloog Michele Green aga soovitab sellise meetodi puhul ettevaatlik olla, sest teip ärritab hella nahka ja ärrituse tugevus sõltub sellest, kui kaua teipi peal hoida.
Allolevas video katsetatakse teipimise metoodikat ning tunnistatakse, et see tõesti tõstab rindasid, aga osade meelest on teip ebamugav ja selle eemaldamine nahalt teeb haiget.

Avafoto on illustratiivne/Pexels/Pedro Sandrini

Loe lisaks:
Uus teooria selle kohta, miks meestele meeldivad rinnad

50-aastane rinnakas vanaema Sharon Perkins: kõigil peaksid olema suured rinnad!

Kim Kardashiani välimus nõuab üüratuid summasid