OHMYGOSSIP  – Kõik kaksteist tähemärki on erinevad ja seda nii oma iseloomult kui ellusuhtumiselt – kes peab olulisemaks karjääri, kes perekonda ning kes eelistab lihtsalt ilma kohustusteta läbi elu kulgeda. Kui aga rääkida märkide iseloomust, siis milline neist on kõige kahepalgelisem ehk siis valelikum?

Infole orienteeritud Kaksikute märk (lad. k. Gemini) on sodiaagi esimene mentaalne märk. Kaksikute Päikesega inimene vahendab objektiivselt mõtteid ja fakte, eelistamata neist ühtki ja kiindumata oma seisukohtadesse. Ta on paindlik ja vajadusel võimeline oma arvamust muutma, sageli ei kujunda ta seda üldse välja, eelistades teiste arvamuste vahendamist. Kaksikute Päikesega inimene on uudishimulik, ratsionaalne, objektiivne, suudab olukordi analüüsida emotsioonidevabalt. Ta on enamasti hea kõneleja ja kirjamees ning loeb palju, õppides sageli elu jooksul selgeks mitu ametit. Verbaalsetele võimetele lisandub tihti käeline osavus. Negatiivse poole pealt võivad Kaksikud olla liiga püsimatud, kergesti tüdinevad ega suuda oma ettevõtmisi lõpule viia. Sõnaosavust võib ta kasutada ka omakasupüüdlikel eesmärkidel.

Viimase omaduse tõttu peetakse Kaksikute tähemärgi all sündinud inimesi tihti kahepalgelisteks. Kaksik ei ole oma loomuselt halb inimene, ta tahab küll head, ent alati ei kuku see hästi välja ning tihtipeale räägib ta enne kui mõtleb ja siit probleemid alguse saavadki. Kaksikute märk armastab klatšida ja ta teeb seda ilma mingi süütundeta – see aga tähendab, et kui ta sinuga koos olles klatšib teisi, siis teistega koos olles katšib ta sind.

Valetamine on tema jaoks imelihtne ja ta teeb seda lausa nii tihti, et alati ei taipa ta isegi, et on äsja taaskord midagi kokku luisanud. Samas tasub meeles pidada, et kõik inimesed on erinevad ning ka need Kaksikud, kes teistest rohkem luisata armastavad, ei ole ilmtingimata pahatahtlikud või suures plaanis valelikud.

Kaksikute tähemärk on sündinud vahemikus: 21. mai – 21. juuni