OHMYGOSSIP — Rinnahoidjate ostmine on suhteliselt keeruline – eriti, kui rinnakorvi suurus on keskmisest suurem. Kogusime kokku mõned nõuanded, mille abil võiksid leida omale ideaalselt istuvad rinnahoidja ja näha sealjuures kaunis välja, vahendab Iltalehti.

Lopsakate rindadega naistel ei tule kindlasti ringi käia ebastiilsete rinnahoidjatega, kuna tänapäeval on kõikidele midagi kaunist loodud. Oluline on leida enda jaoks lihtsalt sobiv lõige ja selleks ongi allolevad näpunäited sulle välja kirjutatud:

1. Jälgi, et rinnahoidja oleks toestav
Naistepesu praegune trend näeb ette õrnasid ja tugikaarteta rinnahoidjaid. Selline stiil sobib võib-olla kenasti neile, kel väiksem korv, aga lopsakama partiiga naine vajab kindlasti tugikaarte olemasolu. Lisaks soovitab Mary Cameron valida rinnahoidjad, milles küljepaneelid, sest need annavad lisatoestust ja toovad rinna ettepoole.

2. Eelista 3/4 katvusega rinnahoidjaid
Suuremale rinnapartiile ei sobi kahjuks push up rinnahoidjad. Cameron soovitab valida 3/4 katvusega hoidjaid, mis pakuvad enam tuge. Näiteks balconette mudelid on nii toestavad, kui ka silmailu pakkuvad.

3. Jälgi õlapaelte laiust
Üks suur viga tehakse sellega, kui valitakse liiga kitsaste õlapaeltega rinnahoidjad, sest need hakkavad kandes soonima. Vali veidi laiemate õlapaeltega rinnahoidja ning veel parem, kui saad need ka risti paigutada.

4. Mänglev läbipaistvus
Kuigi õhukesed läbikumavad rinnahoidjad pole alati piisava toestusega, võid vahelduse mõttes neid ikkagi kanda. Vali kauni läbipaistva pitsiga rinnahoidja, milles oleks siiski kasvõi pool osa toestavat polsterdust.

https://www.instagram.com/p/BYcFKAdFhY-/?taken-by=curvycoutureintimates

5. Proovi rinnahoidjaid selga
Ära anna selle punkti osas mingeid järelandmisi. Kui soovid leida just sulle sobivat pesu, pead seda proovima. Pea meeles ka seda, et suurused on erinevate brändide puhul muutuvad.

6. Usalda professionaale
Kuna rinnahoidjate proovimine on keeruline, võta klienditeenindaja appi. Asjatundjad näevad, millised mudelid ja suurused sinu kehal paremini toimivad.

_______________________________________________
Mõõdutabel:

Milleks rinnahoidjaid kasutatakse?
Rinnahoidja on aluspesuese, mille eesmärk on toetada naise rindu. Rinnahoidja on keerulise ehitusega ning koosneb paljudest osadest. Rinnahoidjaid valmistatakse paljudes eri suurustes, et vastata erisugustele kehamõõtudele. Samuti on rinnahoidjaid mitmesugustest materjalidest ja erisuguste lõigetega sõltuvalt funktsioonist, mida rinnahoidja peab konkreetses olukorras täitma, ja moest. Rinnahoidja põhilised osad on rindade all ja üle selja paiknev riba, kaks korvi ning õlapaelad. On ka ilma õlapaelteta rinnahoidjaid ja sportrinnahoidjad, millel ei ole eraldi korve.

Ajalugu
Rindu toetavate riideesemete kandmine võib ulatuda Vana-Kreekasse. Naised kandsid villast või linast riideriba, mis mässiti üle rindade ja kinnitati seljal. Ida-Tiroolis on leitud 15. sajandist pärinevad riideesemed, mis arvatakse olevat rinnahoidjad. Mõnel neist on linasest riidest õmmeldud korvid ja õlapaelad. Alates 16. sajandist oli jõukamate naiste seas levinud korsetikandmine, mis surus rinnad ülespoole. 19. sajandi lõpus hakati otsima alternatiive. Esimene moodne rinnahoidja patenteeriti 1899. aastal. Rinnahoidja korvi suuruste tähistamine tähtedega A-st kuni D-ni sai alguse 1930. aastatel.

Mis on korsett?
Korsett on riideese, mida kantakse torso hoidmiseks ja soovitud kehakuju saavutamiseks esteetilistel või meditsiinilistel põhjustel. Naiste seas on korseti kandmine tavalisem, kuigi on teada, et ka mehed on korsetti kandnud.

Hiljuti on termin “korsett” kasutusele võetud moetööstuses ka selliste lühikeste pluuside tähenduses, mis jäljendavad vähem või rohkem traditsiooniliste korsettide välimust, kuid ei täida siiski korseti funktsiooni. Kuigi tänapäevased korsetid ja korsettpluusid on sageli nööritud ning üldjuhul imiteerivad ajalooliste korsettide stiili, on neil väga väike mõju kandja kehakujule. Ehtsaid korsette valmistavad tavaliselt korsetimeistrid ning neid kohandatakse pidevalt kandjale vastavaks.

Toome teile välja ka valiku moodsaid rinnahoidjaid. Klikkides pildi all oleval lingil näete, mis suuruseid saab tellida ning mis värvi antud toodet veel on:


Avafoto: Unsplash

Märksõnad: rinnahoidja mõõdud, rinnahoidja suuruste tabel, rinnahoidjate suurused, rinnahoidja pikendus, rinnahoidja pesukott, rinnahoidja padjad, rinnahoidja tugikaared, rinnahoidja valimine, rinnahoidjate müük, rinnahoidja täidis, rinnahoidja rinnaproteesile, rinnahoidja ajalugu, avatud rinnahoidja, rinnahoidja suuruse arvutamine, rinnahoidjate ajalugu, rinnahoidja kleidi alla. rinnahoidja raseduse ajal, rinnahoidja imetamise ajal, balconette rinnahoidja, bikiini rinnahoidja, dekoltee rinnahoidja, rinnahoidja eluiga, rinnahoidjad e-pood, imetava ema rinnahoidja, geeltäidisega rinnahoidja, geelpatjadega rinnahoidja, hea rinnahoidja, rinnahoidja ilma paelteta, rinnahoidja inglise keeles, imetamisrinnahoidja, isekleepuv rinnahoidja, inglise rinnahoidja suurused, jooksu rinnahoidja, rinnahoidja korvi suurused. rinnahoidja korvi suurus, rinnahoidja kandmine, rinnahoidja korvid, rinnahoidja kinnitus, rinnahoidja kalkulaator, rinnahoidja klamber, rinnahoidja ümbermõõt, laiade õlapaeltega rinnahoidja, õige rinnahoidja suuruse arvutamine, õlapaelteta rinnahoidja, õmblusteta rinnahoidja, rinnahoidja valik, push up rinnahoidja, rinnahoidja tugikaar, bikini, bikiinid. rinnahoidja tugikaar pesumasinas, rinnahoidja suur suurus, naiste pesu, pesu, millist pesu kanda, milline pesu on moes, kuidas valida pesu. rinnahoidjate mõõdutabel, rinnahoidjate pesemie, kuidas pesta rinnahoidjaid, milline pesu meeldib meestele, milline on ilus pesu, milline on seksikas pesu, milline on mugav pesu, korsett, moetööstus, mood, meditsiiniline funktsioon, talje, rind, rinnad, naine, naised, tüdruk, tüdrukud,UK suurus, EU suurus, Euroopa suurused, US suurus, size chart, bra