Fenomenaalse hääleulatusega supertäht Mika tuleb Eestisse

Tänapäeva popmuusika sensatsioon Mika annab 3. augustil Tallinna Lauluväljakul Eesti selle suve suurkontserdi. Karismaatiline artist, andekas laulja ja laulukirjutaja Mika on tuntud oma efektsete ja ülienergiliste kontsert-showde poolest.

Kiire spurdi maailma suurlavadele teinud Mika on mitte ainult hetke kuumim meesartist, kes Eestit väisab, vaid on ka harvaesineva 3,5 oktaavise hääleulatusega rokk- ja popmuusika säravaimaid talente. Artist jõuab Eestisse Euroopa “Imaginarium Tour” raames.

Sooduspiletid hinnaga 395 krooni on müügil Piletilevi müügipunktides ja Statoili teenindusjaamades üle Eesti. “Hind püütakse hoida võimalikult madal võrreldes teiste sellesuviste välisesinejatega, et võimalikult paljud fännid saaksid kontserdist osa,” kommenteeris kontserdi peakorraldaja Marje Hansar.

Ainulaadse imagoga Mika toob Eesti kontserdi jaoks kaasa oma nn multifilmimaailma lava- ja riietedisaini, mis on inspireeritud artisti albumikujundustest ja laulusõnadest.

28-aastase Mika elukäik on juba praeguseks eluetapiks väärt filmistsenaariumi. Mika ehk Michael Penniman Jr sündis Beirutis liibanonist pärit ema ja ameeriklasest isa viielapselises peres. Kodusõja puhkedes emigreerus pere kõigest aastase Mikaga Pariisi ning sealt edasi Londonisse. Iselaadse ja tundliku sisemaailmaga Mika pidi taluma koolivägivalda, mille eest põgenes muusikasse ja oma väljamõeldud maailma. Koolist eemal, eks-ooperilauljast koduõpetaja käe all tuli välja poisi tõeline talent, mis viis ta suurde muusikamaailma