OHMYGOSSIP — Ilm on sujuvalt üle võtnud sügise rüü ning sellega seoses muutuvad lisaks rõivatrendidele ka küünelaki toonid, vahendab Tyyli.com

6 sügisega kokkusobivat küünelaki trendi on siin:

1. Veinipunane
Veinipunast trendi ei saa vältida ka tänavusel sügisel ning see sobib oivaliselt küüntele. Pealegi sobib veinipunane küünelakk imeliselt heledate ja õrnade pastellse riietusega. Võid eeskuju võtta kasvõi Marc Jacobs´i sügisesest küünetrendi näitusest.

2. Uus Nude
Mati pinnaga pealislakid muudavad ka kõige tavalisema küünelaki momentaalselt põnevamaks. Proovi näiteks Alexander Wang´i loomingust nähtud mati pinnaga nude toone ja üllatu – selline tulemus sobib täiuslikult kokku sügisel valitseva üheksakümnendate moega.

3. Metall ja kroom
Armastus sädeluse vastu pole hääbunud, kuid metalset tooni küüned sobivad argieluga märksa paremini. Kui sädelusest kuidagi üle ega ümber ei saa, raputa küünelakile veidike kuldset või peegeldavat puru, mis annab üldmuljele särtsu juurde.

4. Maalähedaselt tumedad toonid
Meigibränd Rimmel pakub mitmeid erinevad halle toone, mida on väga hõlbus tumeda riietusega sobitada.

5. Roosa
Roosa on alati moes ja toimib küünte peal ideaalselt. Kirgas fuksia või mahe beebiroosa – mis iganes su lemmik on, kõik sobib!

6. Erksad põhivärvid
Punane on selle sügise üks tugevamaid trende. Sel sügisel võib pealaest jalatallani punasesse riietuda. Moelavadel on nähtud ka teisi erksaid ühevärvilisi komplekte, mis avaldavad muljet. Varu oma küünelaki kollektsiooni julgeid toone nagu näiteks safiirisinine või mereroheline.


Avafoto: Väljavõte YouTube´ist
Allikas: Iltalehti