OHMYGOSSIP — Paljud naised igatsevad pelgalt suguaktile ka midagi muud, et orgasmi saada. Women´s Health´i sõnul vajavad 75% naistest kliitori stimuleerimist, et orgasmini paremini jõuda.

18,4% uuringus osalenud naistest ütles, et neile piisab lihtsalt suguaktist, et orgasm saada. 36,6% naistest jällegi teatas, et nemad vajavad kliitori stimuleerimist. Ülejäänud 36% vastas, et nad ei vaja ilmtingimata kliitori stimuleerimist, aga orgasm tunduks võimsam, kui selline tegevus oleks lisaks. Uurijad selgitasid välja, milline peaks suguelundi stimuleerimine olema ning vastuseid ilmnes mitu.

81,7% naistele meeldis rütmilisus
78,3% naist nautisid, kui kliitoril tehakse ringjaid liigutusi
76% naistele meeldis, kui kombineeritakse erinevaid tegevusi
75,8% naistele meeldis, kui tempo oleks kord kiirem, kord aeglasem
73,6% naist nautisid aeglast tempot, et nauding kestaks kauem

Uuringu andmetel pidas iga viies naine kauem kestvat seksi nauditavamaks. Suur osa naistest tunnistas, et seks oleks tunduvalt parem, kui kaaslane pühendaks rohkem aega eelmängule ja kui partner teab, mida kallim jumaldab, et tekiks parem emotsionaalne intiimsus. Samuti armastasid vastajad seksi ajal kliitori stimuleerimist.

Oma kallimale tasub rääkida, mis meeldib ja mis mitte, sest see lähendab suhet ja üldist rahulolu.

“Kui partner vajab rohkem otsest juhendamist, suuna seksi ajal ta käed õigesse kohta ja tekitage koos õiged liigutused. Kui juhtubki, et ebaõnnestub, ära võta asja oma kontrolli alla – sõna otseses mõttes,” jagab Women´s Health ajakiri nõu.

Avafoto: OHMYGOSSIP