OHMYGOSSIP – Alexandra Tikerpuu räägib, et tema ema oli see, kes utsitas teda modelliks hakkama. “Mul ema arvas alati, et see tuleks mul hästi välja, kuna olen pikk, kuigi ise ma seda ei uskunud. Ta pani mind Beatrice’i modellikooli, kus veidi käisin, kuid mulle ei tundunud sel hetkel üldse, et sellega tegelema hakkaksin ning loobusin. Veidi pärast seda tuli Kristiine keskuses minu juurde Katrin Rannaväli ja kutsus E.M.A agentuuri ning kaks kuud hiljem olin juba Tokyos,” ütleb modell veebilehele Mood.

Modellinduses on konkurents karm ning paljud kaunitarid murduvad närvipingest. Kuidas Alexandra tuleb toime pinge ja konkurentsiga? “Eks see keeruline ole, kuid tuleb lihtsalt enda meetodid leida. Minu jaoks on tähtis peale pikka päeva korra diivanil tšillida ja lemmiksarja vaadata või siis sõbrannaga sööma minna. Konkurentsi osas palju just teha pole. Peab aru saama, et nii ongi ja erinevatele klientidele meeldivadki erineva stiiliga tüdrukud.”

Konkurentsis püsimiseks on lisaks raudsetele närvidele tarvis ka super head figuuri. Alexandra räägib, et tema elustiili juures pole just palju aega, et seda õiget rutiini tekitada ning tema trenn hõlmab eeskätt hommikul kodus võimlemist ning võimalusel ka jõusaali külastust.

Algajale modellile soovitab ta aga avatust: “Suhtle palju, sest läbi hea suhtluse klientide ja fotograafidega jõuab edasi.”

https://www.instagram.com/p/BMqszLwBand/?taken-by=alehhhhhandro

https://www.instagram.com/p/BU6MoVOldYY/?taken-by=alehhhhhandro

https://www.instagram.com/p/BWA-L9qlujI/?taken-by=alehhhhhandro

https://www.instagram.com/p/BIcrfi-A1ut/?taken-by=alehhhhhandro

Avafoto: Alexandra Tikerpuu (Instagram/ @alehhhhhandro)
Allikas: Mood