“Laulge kaasa” on sel suvel Reet Linna juhtimisel ETV eetris juba kümnendat hooaega.Kontserdituur algab 29. mail kell 18 Nõmme spordikeskusest, kus sarja avakülalisena astub üles Koit Toome.

Saateid saab ETV-s näha laupäevaõhtuti alates 13. juunist.
Eestimaa eri paigus laulavad rahvaga koos veel Kihnu Virve, Anne Veski, Gerli Padar, Voldemar Kuslap, Fredy Tomingas, Kaire Vilgats, Jassi Zahharov, Silvi Vrait, Karl Madis, Mait Maltis, Rolf Junior, Tanja Mihhailova, Väino Puura, Erich Krieger, Indrek Kalda ja Liisi Koikson.

“Laulge kaasa” on külastanud 139-t valda, linna või alevikku, neist mõnda mitmel korral. Lauldud on ka koos soomlastega ning külla on kutsutud Läti, Rootsi ja Kanada väliseestlastele. Eetris on olnud 191 originaalsaadet, sel hooajal valmib neile lisaks veel 17 ja sünnipäevahooaja lõpuks on saateid kokku 208.

200-nda saate salvestus toimub pühapäeval, 7. juunil kell 18 Eesti piimandusmuuseumi pargis Imaveres. Juubelisaate külaline on Jassi Zahharov.

Võttegrupis näeb häid tuttavaid. Salvestuste saatemuusikat teevad Henn Rebane, Tiit Saluveer ja Are Jaama. Rezissöör on Jaanus Nõgisto, helirezissöör Priit Kuulberg, produtsent Valdur Sepp. Suurim roll on aga tuhandetel laulusõpradel, kelleta saade sündida ei saaks. “Laulge kaasa” kontserdid on tasuta. Saatesari valmib kohalike omavalitsuste toetusel.
Kontsertsalvestuste ja saadete ajakava leiab aadressilt: www.laulgekaasa.ee