OHMYGOSSIP — “Hakkasin eksmeest ja tema armukest jälitama. Teadsin lõpuks isegi nende telefoniarve suurust,” kirjutab Women´s Health´i veebilehe veerg naisest, kes ei suutnud leppida, miks armuke oli parem, kui tema.

Lucy (29) kirjutab:
“Ma ei arvanud kunagi, et meil on selline ohtlikku tüüpi suhe, aga kui mees teatas päevapealt, et soovib abielulahutust, tahtsin kohemaid teada, milles asi. Ühel päeval sõime koos õhtusööki ja rääkisime sellest, kuidas käisime vennal külas ning juba järgmisel päeval oli mees korterist asjadega läinud ja abielulahutuspaberid olid köögilaual. See ei mahtunud mulle pähe!
Hakkasin ta töö juures parklas luurama, kas ta ikka on neil kellaaegadel tööl, kui pidi. Kui mees tuli õue suitsupausile, nägin teda töökaaslasega suudlemas. See oleks mulle pidanud olema piisav vastus, aga tahtsin ikkagi teada, kes on see naine ja miks oli ta minust parem. Jälitasin neid töö juurest koduni. Sain teada, kus nad elasid, mida nad ostsid söögipoest, millised filmid neile meeldisid ja kui suured olid nende telefoniarved. Tahtsin ükskord nende autorehvi puruks torgata, aga see oli raskem, kui arvasin.
Ma ei ole oma käitumise üle uhke. Oleksin tahtnud neile vahele jääda, et saaksin paljastada, kuidas kõike tean. Lõpuks andsin alla, kui sain aru, et nad on tõsiselt igavad inimesed. Viimasena läksin naise töökohta, ta töötas restoranis. Passisin teda sellise pilguga, millest ta sai aru, et tean temast kõike. Siis lahkusin ja ei tulnud enam iial tagasi. Ta ei olnudki minust parem.”

Tracy (46) kirjutab:
“Läksime peale 22 abieluaastat lahku. Lahkuminekust on nüüd möödas 1 aasta ja see oli elu kõige raskem otsus. Abiellusime noorelt ja kuigi armastasin meest, tundsin end halvasti, sest ei julgenud abielust keelduda. Olin kindel, et mitte keegi teine ei armastaks mind iial. Kui praegu seda otsust meenutan, siis süda lõhkeb. Ta armastas mind nii väga! Kuidas sain sedasi üldse mõelda?
Kannatasin ebaõnnestunud abielu üle 20 aasta, kuniks õppisin ennast nii palju armastama, et lahutada. Olin esimest korda täiskasvanueas omapäi. Pidin otsima töökoha, rentima korteri ja kasvatama üksi lapsi. Algul arvasin, et ei saa sellega hakkama, aga viimase 12 kuu jooksul olen oma tugevust mõistnud. Ma ei kahetse midagi, mul on kaks toredat last.”

Ellen (35) kirjutab:
“Teadsin, et meie abielus oli raskuseid – olin juba abielulahutuspaberid valmis pannud. Ei saanud olukorra tõsidusest enne aru, kui sain sõnumi naiselt, kes kohtub minu mehega ning vajab nõu. Alguses olin vihane, aga siis otsustasin talle helistada. Mees oli öelnud talle, et on lahutatud ja nad olid mitu kuud kohtunud. Naine vajas nõu, kuna nende voodielus oli suuri probleeme. Mees ei pidavat enam voodis õnnestuma, ilmselt seetõttu, kuna oli valetamise pärast nii stressis. Naine tahtis meeleheitlikult enda ja mehe suhet päästa. Kui sain esialgsest šokist üle, ütlesin naisele, et oleme jätkuvalt abielus. Ütlesin talle ka põhjused, miks lahutamas oleme. Ta oli sama üllatunud, kui mina ja rääkisime lõpuks telefoni otsas kolm tundi. naine jättis juba järgmisel päeval mu eksmehe maha. Tegemist oli toreda naisega ja oleme siiani sõbrad, kuigi mina ja eksmees oleme ammu lahutatud. Kogu loo lõpus sain mina maja, lapsed, rahad ja lõpuks ka tema tüdruksõbra.”

Avafoto: OHMYGOSSIP