OHMYGOSSIP – Ärkasime nagu tavaliselt 6.30. Saatsin lapsed kooli, Marguse tööle ning siis jõin rahulikult kohvi ja lugesin hommikusi ajalehti. Uudis, mis mul Postimehe majandusküljelt silma jäi oli “Talumajapidamiste arv aina väheneb”. Viimase kolme aastaga on talupidajate arv 13% vähenenud, ehk 2500 majapidamist on oma uksed sulgenud või tegevuse ümber korraldanud.

Miks ma sellest kirjutan? Sest tegelikult ma tunnen südames, et peaks vastupidi olema – talupidajate arv peaks suurenema, maaelu peaks elavnema. Vähemalt mina tunnen, et kõigest võltsist, linnade (eriti suurlinnadega) kaasnevast kassikullasärast on nii kõrini, kõigest “pushitust” on nii kõrini. Otsin teadlikult lihtsamaid lahendusi, looduslikumaid valikuid, realistlikumaid lahendusi. See on tugevasti ka üks põhjus, miks Ohmygossip´is muudatusi teen – rohkem on vaja real life´i ja vähem ületöödeldud klantspilte. Peaaegu ükski staar ei näe päriselus sama välja nagu klantspiltidel, lisaks ei lähe enamasti kokku nende sõnad ja teod. Olen seda meelt, et inimesi tuleb tavaelu poole tagasi suunata, maad armastama ja liigsest tehnoloogiast loobuma suunata. Siis kaovad ka paljud tänapäeva haigused ja hädad. Inimesed ihkavad looduslähedust ja lihtsust aga vastu vaatab igalt poolt tehisintelligents!

Nüüd siin Ohmygossipis ka naturaalsemale joonele üle minnes pean tunnistama, et ega see lihtne pole. Ma olen hinges perfektsionist ning näiteks pildi uudise juurde tahaks panna täiusliku (stiilis korras tuba, disainitud lahendused, profi foto): Mul on raskusi “ebatäiusliku” pildi postitamisega. Mul on raskusi tõelise elu näitamisega. Aga ma teen algust, sest muidu mu teod räägivad mu sõnadele vastu. Elu on ilus ja tegelikult täiuslik just sellisel lihtsal naturaalsel ja vahetul kujul!

Leidsin arvutist paar aastate tagust pilti (arvan, et 2012). Estella Elisheva seal alles pisike. Avafotol minu vana kodukontor, alumisel on näha, mis juhtus siis, kui korra selja keerasin. Uudiste tegemine ja laste kasvatamine vahelduva hooga. Nüüd aga asun Ohmygossip.se lehte edasi ehitama/täiustama.