Sarja ?Naabrist parem? avatud uste päev tõi Keilasse sadu huvilisi, kes soovisid oma silmaga näha, kuidas kodusisustajate korterid päriselus välja näevad.

Hoolimata tuulisest ilmast oli rahvast palju; kohale tuldi enamasti koos peredega, nii omal käel kui ka Balti jaamast väljunud erirongiga. Nelja võistlejapaari fännide seas oli rohkesti neid, kel eetrist tuttavaks saanud osaliste nägemine suurt elevust tekitas ning samas imestama pani, et läbi televiisori jäänud mulje sai võttepaigas nähtu-kogetu põhjal hoopis teise mõõtme. Osalistega suhtlemine andis hea tuju ja tuge finaalis oma lemmiku valimiseks.

Noorte võistlejate korterites kasutatud värsked ideed ja sisustusnipid inspireerisid paljusid, näiteks jäid silma käsitsimaalitud kahhelkivid vannitoas, huvitavad lampide lahendused, seinale joonistatud mustrid, renoveeritud mööbliesemed jpm.

?Naabrist parem? kortermaja trepikõrgendikul esines külalistele rokkbänd Analysis, mille trummariks on Siim korterist number 4. Kingitusi-üllatusi tegid sarja toetajad YIT Ehitus, Ober-Haus Kinnisvara, Bauhof ning Nordea Panga õnneloosis osalenute vahel loositi välja purjeretk jahiga Tallinna lahel.

Naabrist parem? kolmanda hooaja võitja selgub juba järgmise nädala lõpus, mil televaatajad valivad otsesaates lemmikpaari, kes võidab pool miljonit krooni oma kodu tarbeks. Tänavusteks võistlejateks on Kärt Teorein ja Andrek Sikka, Katri Järvpõld ja Siim Laine, Liise Salu ja Martin Koppel ning Sandra Niidas ja Heiki Aasa.

Naabrist parem? eelviimane saade on TV3 eetris kolmapäeval kell 21.25, otsesaade -finaal algab pühapäeval, 20. juunil, kell 21.30.