OHMYGOSSIP — Ükskõik, milline su praegune majanduslik seis ka poleks, probleem ei ole rahas! See, kui vähe raha sul momendil on, ei ole seotud raha küsimusega. Drdainheer.com blogi kirjeldab teemast lähemalt.

Tehes rasket tööd ja makstes neid lõputuid arveid, näib, et rahas on probleem – kohe lausa suur probleem! Dr Dain Heer´i sõber Gary Douglas (Access Conciousness´i asutaja) on öelnud: “Ei ole olemas sellist asja nagu rahaprobleem. Asi on hoopis selles, mida sa oled nõus vastu võtma ja mida mitte.” Kui soovid oma majanduslikku olukorda muuta ning luua rikkust, küllust, tuleb suurendada võimet võtta kõike vastu – head, halba ja inetut.

Mida tähendab vastuvõtmine? Enamik meist arvavad, et vastuvõtmine tähendab midagi füüsilist vastu võtta. See ei ole päris selles tähenduses. Kaks vastandlikku näidet vastuvõtmise tähenduses: kui sa võtad midagi vastu, siis sa lihtsalt lased selle endast läbi. Sa ei jäta seda enda sisse – lased lihtsalt enesest läbi. Oletame näiteks, et keegi väga imetleb sind. Sa oled tema imetlusest teadlik. Sa lased sellel energial sinust läbi minna ning sul puudub selle teadmise osas vaatenurk. Ehk siis sa ei muuda seda teadmist/asjaolu üleliia oluliseks või hinnaliseks. Nüüd aga oletame, et keegi peab sind tolvaniks. Sa oled sellest energiast teadlik. Sa ei muuda seda teavet oluliseks. Sa ei võta seda tõesena, ega reageeri sellele kuidagi. Sa lased sellel infol endast lihtsalt läbi minna ja ongi kõik. Ainus vahe nendel kahel energial, kus keegi sind imetleb ja tolvaniks peab, on see hinnang, mille energiale annad. Imetlust peetakse “heaks” ja tolvaniks pidamist peetakse “halvaks”. Kui sa aga eemaldad igasuguse sildistamise ja hinnangu, ongi energia lihtsalt energia. Meie hinnangud ongi ühed suurimad takistused saamaks seda raha, mida oleme ihanud. Hinnangud tapavad raha sissevoolu.

Oled sa märganud, kuidas omaks võetud hinnang, mis õige või vale, ei mängi lapse jaoks mingisugust rolli? Lastel ei ole mitte millegi osas vaatepunkte, kas miski on õige või siis vale. Nad lihtsalt valivad midagi ja siis kümne sekundi pärast valivad jälle midagi uut. Lastel käib valimine väga loomulikuna, sealjuures omamata mingisugust hinnangut. Ka meie olime lastena sellised, aga suuremaks kasvades võtsime omaks vaatepunktid, et hinnanguid on turvalisuse huvides vaja. Lõpuks hakkasimegi oma vanemaid imiteerima, nende seisukohti enda omadeks pidama. Iga hinnang, mida sa omad, on põhjuseks sellele seinale, mis su ümber tekib ja elus piire seab.

Kas oleksite nõus hinnangutest lahti laskma? KÕIKIDEST! Kas oleksite nõus enda ümber kasvanud seina hävitama? Mis siis, kui kõik su ümber on lihtsalt üks huvitav vaatepunkt? Keegi imetleb sind…huvitav vaatepunkt. Keegi jälestab sind…huvitav vaatepunkt. Kui jääd sellesse seisu, et võtad kõike, kui huvitavat vaatepunkti, ei saagi tekkida enam lisa hinnangut. Sinust saab energia ja sa hakkad vastu võtma kõike nagu siis, kui olid väike laps. Ja kui sa oled nõus vastu võtma kõike, kui huvitavat vaatepunkti, hakkab raha sisse voolama, rõõm suureneb ja asjad muutuvad palju lihtsamaks. See lihtsalt toimib!
Niisis, kuidas on? Oled valmis loobuma hinnangutest? Oled valmis elama oma elu rohkemate valikutega?

Avafoto: OHMYGOSSIP/ Marika Kiviharju
Allikas: drdainheer.com