Kolmapäeval, 9. juunil saavad kokku Eesti ehtedisainerid, kes panevad Tallinna vanalinnas Club Hollywoodi ees püsti ühe korralikku ehetega kauplemise marketi. Kirevate moeavastustega MINI MARKET ootab kõiki huvilisi uudistama ja algavaks suveks unikaalseid ehteid soetama kell 13.00-20.00. Õhtu jätkub lounge Kaheksas MOEVAHTKONNAGA.

Mini Marketi eesmärgiks on noppida välja omanäolisemad tegijad kirjul moemaastikul. Esimese Mini Marketi teemaks on ehted ning oma loominguga on väljas Sirje Raudsepp, Piret Känler, Eveli Glinjanski, Kadri Tulev, Arnika Salujärv, Edevuselaat, Les Petites, Kristel Saan, Liisa Pähk, ReUse Republic, Anne-Liis Raudjalg, Liina Stein ja New Vintage by Kriss. Kohapeal on võimalus ka oma soovi järgi ehteid tellida või need lausa ise meisterdada, sest avatud on ka ehete workshop.

Mini Market” pakib asjad kokku kell 20.00, et lõpetada päev Moevahtkonnas Lounge Kaheksas. Kolmandat korda toimuv Moevahtkond toob publikuni põnevad uued tegijad moemaastikul. Moevahtkonna kalliskiviks on moeshow, kus seekord tuleb esitlusele ehtedisaineri Anne-Liis Raudjala kollektsioon “Twins”. Mari Martini sõnul on Anne-Liisi loomingus ühendatud tugev tehnika ja väga osav kunstnikukäsi. Kollektsioon “Twins” on valminud jahedatel hallidel õhtutel kirest maalimise ja kirevate värvide vastu. Anne-Liisile on väga oluline leida ehete disainimisel just oma stiil. Iva on selles, et iga neiu, olgu ta rocki-tüdruk või õrn lilleke, leiab sealt midagi erilist, mis teeb ta omapäraseks ja veetlevaks.

Moeshow meigitrendid valmivad Oksana Bendi käe all ning soengud seab TIGI Catwalki toodetega Helina Kirss. Moevahtkond pakub tervituskokteiliks spetsiaalset Havana Club moekokteili Jazzy Fashion ning muusikaga paitab kõrvu DJ Cream. Riietu stiilselt, sest parimaid premeerib Moevahtkond spetsiaalselt valmistatud moeordenitega!

Seega, kõik keda huvitab Eesti põnev ehtedisain kolmapäeval, 9. juunil algusega kell 13.00 Tallinna vanalinna uudistama!