4.–5. juunil kella 12.00–19.00 toimub Viru Keskuse aatriumis moelaat nimega “Moemaania”, mis on kasvulavaks uutele disaineritele, värskele loomingule ja julgele inspiratsioonile.

Laadal on koondanud oma jõud enam kui kakskümmend tuntud ja vähem tuntud noort disainerit, kes pakuvad mitmesugusele maitsele laia disainivalikut, mille loomisel on arvesse võetud toodete kvaliteeti, eripära ja mitmekesisust.

Moeareenil on esindatud silmapaistev ja äsja oma uusimat kollektsiooni esitlenud Tallinn Dolls, konkursil “Eesti laul” esinejate kostüümidega tuntust kogunud Liina Stein, auhinna Kuldnõel 2009 kandidaat moemärk MAKI, Tallinn Fashion Weekil minimalistliku moeloominguga esinenud Piret Ilves ja paljud teised. “Moemaania” valikust ei puudu ka ehted, olgu selleks siis Kadri Tulevi disainitud hernekaunast kõrvarõngad või Maarja Mõttuse nõukogudeaegse disainiga botased.

“Moemaanial” mängivad muusikat peodiiva Helen Sirp ja stilist Karolin Kuusik.

Üritusele kutsutud fotograaf jäädvustab soovi korral külastajaid neile meelepärastes rõivastes või koos lemmikdisaineriga.

“Moemaanial” osalevad disainerid: MAKI, Tallinn Dolls, Piret Ilves, Maarja Mõttus, Liina Stein, Anna Aksjonova, NYMF, Diana Kurves, Kristi Pedanik, Namarie, Piret Kändler, Sirje Raudsepp, Kadri Tulev, Margit Salk, Luule Pakkas, Laura Pählapuu, Eveli Glinjanski, Linda Kull, Laura Mitt, Arnika Salujärv, Helen Valk.