John Mayer on koos olnud mitmete suurte Hollywood´i tähtedega. Suurt tähelepanu pälvis tema suhe Jessica Simpson´iga ning hiljem Jennifer Aniston´iga. Nüüd on John Mayer´ist saanud Taylor Swift´i väljavalitu. “Ta (Taylor Swift, toim.) jumaldab teda ja teeb kõik, mis ta tahab,” ütleb allikas.

John Mayer on juba aastaid olnud Taylor Swift´i iidoliks. 2009-l aastal võttis Mayer countrylauljatariga ühendust, sest soovis koostööd teha oma uuel plaadil. Taylor ei kõhelnud hetkegi, vaid nõustus kohe. “Ma olin üliõnnelik kui kuulsin, et John tahab koos minuga üht lugu sisse mängida, sest ma olen nii kaua tema fänn olnud. Mind ajab hulluks juba see mõte, et ta minu nime oma Twitter´is mainib,” räägib Taylor Swift ameerika Elle ajakirjale.

Nüüd on nende suhe edasi arenenud ja allikate sõnul on tegemist uue suhtega.”Nad on absoluutselt rohkem kui sõbrad, aga nad ei ole paar,” ütleb allikas portaalile Access Hollywood.

Taylor´ít ja John´i on mitmel korral restoranis romantilist õhtusööki nautimas nähtud. Äsja taeatas portaal Hollywoodlife, et paar veetis koos öö Nashville´s Tennessee´s. “Nad läksid läbi laoruumide Hermitage Hotel´i, et keegi neid ei näeks,” ütleb üks hotelli töötajatest portaalile.

Vanemad ja sõbrad on aga noore lauljatari pärast mures. Nad leiavad, et John on tema jaoks liiga vana ja et ta ei peaks truudusetu olema Cory Monteith´i vastu, kellega ta samuti kohtamas käib. “Kuid Taylor tahab näha, milleni suhtlus Mayer´iga välja viib,” ütleb allikas ajakirjale Star Magazine. Noore lauljatari sõbrad on mures ka selle pärast, et ta idealiseerib Mayer´it liiga palju. “Ta jumaldab teda ja teeb kõik, mis too tahab, ta järgib ta iga liigutust. Kõik, mis tal tarvitseb teha, on saata üks sms ja Taylor tuleb kohe – vaatamata sellele, mis kell on.”